Jag tänkte börja med en ny grej, vilket jag har sett vissa andra också göra. Man ska alltså välja ut några produkter som man ska använda i en hel vecka, detta gör man för att få lite rullians bland sitt smink. Jag märker ofta att jag använder samma saker varje dag och mycket blir bortglömt. Jag tänkte börja med detta är på bilder nedan så ser ni de produkter jag har valt att börja med.
1. MONU -Illuminating Primer
2. Maybelline - FIT ME foundation
3. Estée Lauder, Michael Kors - Blush Trio
1. Maybelline - Bold Matte (Mat7)
2. Revlon - Lipbutter (Cherry Tart)
3. MAC - Lipstick (Rebel)
4. Hawaiin Tropic - Sunkissed Lipgloss (Mango & Papaya)
1. L'ORÈAL - Color Infallible (Coconut Shake)
2. ELF - Brightening Eye Color (Butternut)
3. Lancome - Le Crayon Kohl (Noir)
4. Catrice - Made To Stay Longlasting Eyeshadow (Lord of the Blings)
DKNY - Be Delicious
I detta inlägg så tänkte jag visa min parfym kollektion samt betygsätta varje parfym med poäng ifrån 1-5. Jag börjar ifrån bakre raden åt vänster.
1. CHANEL - N°5 (3/5)
2. Juicy Couture - Couture Couture (4/5)
3. Victoria's Secret - Aqua Kiss (4/5)
4. Victoria's Secret - Pear Glacé (4/5)
5. Victoria's Secret - Midnight Dare (3/5)
6. Aqualina - Pink Sugar (1/5)
7. Salvador Dali - Crazy Kiss (3/5)
8. Britney Spears - Circus Fantasy (2/5)
9. Juicy Couture - Viva La Juicy La Fleur (5/5)
10. One Direction - Our Moment (3/5)
11. CLEAN - Warm Cotton (5/5)
12. Vanilla Blues (1/5)
13. DKNY - Golden Delicious (5/5)
14. DKNY - Be Delicious (3/4)
 
Jag tänkte göra en liten "lista" om mig eftersom de som läser min blogg och inte känner mig privat vet nog väldigt lite om mig, dessutom så har jag väldigt tråkigt.
 
1.Har du ett mellan namn? Yes, Cornelia
2. Vilket är/var ditt favorit ämne i skolan? Engelska och samhälle
3. Favorit dryck? Apelsinjuice
4. Favorit låt just nu? Pretty Visitors utav Arctic Monkey's
5. Ska ska dina barn heta? Lindelo, Loalie och Liesel, men gillar namnet Elvis mycket också
6. Deltar du i någon sport? Haha, hellre dog jag
7. Favorit bok? Boktjuven utav Markus Zusak
8. Favorit färg? På kläder, svart, vit och grå, men "in general" rosa och mintgrön
9. Favorit djur? Hatar alla djur
10. Favorit parfym? CLEAN's "Warm Cotton"
11. Favorit semesterort? Har inte varit på så många ställen men Thailand var väl rätt bra
12. Har du gått ut skolan? Nope
13. Har du varit utanför landet, isåfall vart? Ja, jag har varit i Norge, Finland, Turkiet, Spanien och Thailand.
14. Vilka språk talar du? Svenska, engelska och förstår väl lite spanska, italienska och norksa. 
15. Har du några syskon? En bror
16. Favorit affär? Ingen aning
17. Favorit resturang? MAX!!
18. Gilllar du skolan? Bättre än sommarlov i alla fall, hatar sommarlov.
19. Favorit youtuber? Shaytards, hands down
20. Favorit film? Morgan Pålsson Världsreporter, This Is Us och båda Hungergames-filmerna. 
21. Favorit TV-program? Gillar American Horror Story, Misfits och Orange Is the New Black.
22. Pc eller Mac? Har bara en Pc, så Pc då.
23. Vad har du för mobil? iPhone 4s
24. Hur lång är du? 1.63 wohoo.
Detta är en typisk "jag-sminkning". Matta, varma skuggor och en brun suddad eyeliner till det, med rätt mycket skugga uner ögonen (syns rätt dåligt på bilden). Denna sminkning är enkel att göra och fungerar till allt.
Röda läppar passar alla, spelar ingen roll vilken hudfärg, hårfärg eller underton du har, röda läppar kommer alltid att passa dig! Det är ett säkert kort för alla. Detta är mina favoriter:
 
1. L'oreál - Shine Cerasse (Juliet)
2. Make Up Stora - Lipstick (China Red)
3. Lumene - Rasberry Miracle Lip Sorbet (15)
4. Revlon - Lip Butter (Cherry Tart)
 
För ett tag sedan så skaffade jag min första tatuering så jag tänkte berätta lite om upplevelsen osv eftersom jag själv var livrädd innan jag skaffade den.
 
Jag har länge vetat att jag ville ha en tatuering och i somras så kom jag på ett motiv. Texten som jag har tatuerat är "i skymingslandet spelar inget roll", vilket kommer ifrån Astid Lindgrens bok "i Skymingslandet". Jag tänker inte gå in så grundligt på meningen osv men jag har alltid gillat den boken och tycker att det är en fin text och har alltid tyckt det. 
 
Det enda jag var rädd och nervös för var smärtan. Jag är den största mesen när det kommer till smärta och trodde att det skulle kännas som att såga av armen. Och det gör ont, men inte alls speciellt mycket, det gör ondare att ramla med cykeln typ. Så på en skala mellan 1 till 5 (5 är jätteont) så skulle jag säga att det var en 2:a, kanske en 3:a på vissa ställen, så inte alls speciellt hemskt. Smärtan känns lite som att du blir riven utav en katt, fast varmt (den sämsta förklaringen haha). 
 
Ett tips till din första tatuering är att absolut välja ett mindre motiv, min tatuering tog ungefär en halvtimme att göra vilket var en bra tid för en första tatuering tycker jag. Kan nog bli lite heavy att göra en 2-timmars tatuering för första gången, fast du får väl göra som du vill.
 
Än så länge så är jag jättenöjd med tatueringen, den är exakt så som jag ville ha den och jag tror inte att jag kommer att ångra den. 
Detta är mitt favorit läppstift som jag använder hela tiden. Det är en fin, natulig, rödaktik färg. Absolut inte rosa, vilket är bra till vardags tycker jag. Den är inte heller speciellt dyr vilket är bra. 
Lancome - Bi-Facil Instant Cleanser
Denna sminkborttagning var verkligen jättebra. Den tog bort sminket väldigt bra utan att svida i ögonen, dock så var den lite för oljig för mig, men det kan jag leva med. Den var hur som helst väldigt bra på att ta bort smink, både på ögonen, läppar och ansiktet. Dock är den väldigt dyr men jag skulle nog kunna tänka mig att köpa den igen.
Natural World - Moroccan Argan Oil
Detta är en hårolja som jag verkligen gillar. Den gör håret och topparna väldigt mjuka. Denna använder jag efter jag har tvättat håret och håret blir mycket lättare att borsta ut samt topparna ser mindre frissiga ut. Jag köpte en till utav dessa som tyvärr läckte ut i min necessär, men jag skulle defenitivt köpa om den eftersom den är jättebra!
Lovea - Masque Visage Purifiant
Detta var en ansiktmask som jag fick i en giveaway. Den är helt okej men jag märkte ingen större skillnad på mig hud. Det ända jag märkte var att min hud kändes väldigt ren efteråt. Detta märke säljs inte i Sverige och jag har inte heller sett det online så jag kan inte köpa om den. Men den var helt okej, inte den bästa jag har testat men inte heller den sämsta.
System Professional - Repair Shampoo
Helt okej shampoo. Den rengjorde håret bra men gjorde inget annat. Detta är ett ganska dyrt märke och jag skulle nog inte lägga ner på mycket pengar på ett shampoo som bara var "helt okej". Balsamet i denna serie är dock väldigt bra. 
Elizabeth Mott - It's So Big Volumizing Mascara
En väldigt bra mascara som ger fransarna både längd och volym. Dock så tyckte jag att mascaran var lite klumpig coh svår att applicera med, jag kladdade mer än vanligt med denna borste, men resultatet blev jättefint så jag brydde mig inte så mycket. Denna mascara fick jag i en Glossybox och den går tyvärr inte att köpa i butik (så vitt jag vet),  vilket är synd eftersom jag verkligen gillade den och hade köpt om den.
Lancome - Hypnose Star
En utav mina favoritmascaror! En mascara som ger jättebra volym och längd på fransarna och den ser bara jättebra ut. Dock så märkte jag att den klumpade ihop lite i slutet, men annars så var den jättebra och jag kommer absolut att köpa om den när jag har pengar. Den är väldigt dyr och inte något jag har råd att lägga ut just nu.
Jag fick tidigare en förfrågan om att göra en review på IsaDora's Wake Up Make Up foundation, så här kommer den!
 
Denna foundation är en flytande foundation med en medel täckning. Den ger varken en matt finish eller en finish med mycket lyster utan en väldigt naturlig. Jag har torr hud och behöver inte andra puder till denna. Den ser tyvärr inte speciellt naturlig ut på huden utan man ser väldigt väl att man har foundation på sig, så ett litet knep jag brukar göra att pressa mina fingrar över foundationen så att den "smälter" in bättre i hyn och ser mer naturlig ut. Utöver detta så gillar jag denna foundation. Den täcker bra och håller hela dagen, inget speciellt men ändå bra. Skulle defenitivt rekomendera denna om du letar efter en lite billigare foundation. 
 
Jag har färgen 00 fair (den ljusaste) och den kostar 159 kr och finns att köpa på bland annat Kicks och Åhlens. 
Väldigt sent, men här är vad jag fick i Mars Glossybox.