Lacken som jag använde var Essie - Lady Like (den på bilden), OPI - Do You Take Lei Away?, OPI - Taupless Beach.
Denna parfym är min favorit just nu. Jag fick denna när jag fyllde år i mars och har använt den nästan varje dag sedan dess. Doften av denna är väldigt blommig och doftar mycket ros och många kanske skulle säga att den är lite tantig, men jag gillar sånna dofter. Skulle varmt rekommendera denna till dem som gillar doften av ros!
 
Toppnoter: Sockerärta, Bergamot, Apelsin
Hjärtnoter: Kvitten, Geranium löv, Fresia
Basnoter: Ros, Patchouli
Lumene - Nude Perfection Fluid Foundation
Detta är en utav mina favoritfoundations. Den ger full täckning men ser så otroligt naturlig ut. Den ger även ett fint lyster till anstiktet vilket jag, som har väldigt torr hud, verkligen uppskattar. En stor favorit hos mig som jag absolut kommer att köpa om.
L'ORÈAL - Telescopic Mascara
Detta är min favoritmascara eftersom den ger bra mängd längd, volym samt fortfarande ser lite klumpig ut, vilket jag gillar. Jag har skrivit en review på denna mascara där man kan se hur den ser ut på, det inlägget kan läsas här.
Formula 10.0.6 - Pores Be Pure Skin-Clarifying Mud Mask
Denna ansiktsmask skulle förminska porer och sånt, vilket jag inte kan säga att den gjorde, eftersom jag inte märkte någon skillnad alls från när jag använde denna och inte. Så jag skulle inte köpa om denna, eftersom jag inte märker någon skillnad på min hud när jag använder denna ansiktsmask. 
MAC - Fix +
Detta är en setting spray som ska fixera sminket och få allt att "smälta ihop". Jag gillade verkligen denna setting spray eftersom den får sminket att se mer naturligt ut, vilket jag alltid gillar. Dock så är denna ganska dyr, men jag är fortfarande villig att betala för denna och skulle absolut kunna köpa om den igen. 
OPI - Do You Take Lei Away?
Essie - Lady Like
LÓRÈAL - Le Gloss Infallible (I Got The Power)
The Balm - Mary Lou Manizer
Isa Dora - Eye Shadow Palette (Matte Chocolates)
Bobbi Brown - Bronzing Powder (Neutral)
Emma S. - Moisturising Facial Mist
 
Under sommaren så vill många ofta ha smink som håller lite längre eftersom man svettas oftare, är utomhus mer osv osv. Detta är hur som helst de produkter jag använder när jag vill att mitt smink ska hålla lite längre.
 
1. En setting spray. Denna kommer Urban Decay och är designad för att göra så att sminket håller längre, vilket verkligen fungerar. Ett måste för mig under sommaren.
 
2. En ögonskuggsprimer är också ett måste för att få ögonskuggan att hålla. Jag vet att många väljer att ha mindre smink på sommaren men om man ändå skulle vilja ha lite ögonskugga så är det bra med en ögonskuggsprimer för att få skuggorna att hålla hela dagen.
 
3. Matta läppstift är både jättesnyggt men har också en jättebra hållbarhet, speciellt dem ifrån MAC. Med matta läppstift så behöver man oftast bara applicera det en gång på morgonen så håller färgen mesta dels utav dagen.
 
4. Läppennor är också ett bra tips för att få läppstiftet att hålla hela dagen. Det är en bra bas som gör att läpprodukter som appliceras ovanpå inte "glider av" lika lätt och på så sätt så håller även läppkombinationen längre.
 
5. En krämögonskugga är, lika som en primer, en bra bas för att få ögonskuggor att fastna. Eftersom det är en kräm så fastnar puderskuggor ovanpå och gör så att de håller längre, eftersom de "klibbar fast" emot krämögonskuggan.
 
6. En färgad bryngel gör också att tidigare produkter i ögonbrynen håller längre eftersom det fungerar som ett klister. Men det kan även användas som färg till ögonbrynen fär dem som inte gillar lika mycket smink på sommaren. 
 
7. Puder är en typsik produkt som används för att försegla basen och göra så det håller längre, men även för att matta ner ett ansikte som har blivit lite oljigt, vilket ofta kan hända på sommaren. 
 
8. Detta är Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade, vilket är en kräm som används för att fylla i ögonbrynen. Denna produkt är vattenfast vilket betyder att den är jättebra på sommaren eftersom ögonbrynen kommer att se perfekta båda i varmt väder och i regn. 
Detta är min absoluta favoritmascara. Den ger den perfekta längden och volymen samt gör mina fransar lite klumpiga, vilket jag verkligen gillar. Denna mascara är en stor favorit hos mig och något jag alltid köper om. Jag gillar egentligen hela Telescopic-serien från L'ORÈAL men detta är absolut min favorit ifrån just den serien! Skulle varmt rekommendera till alla. 
 
 
Min favoritfärg på naglarna just nu är tonade pastellfärger. Detta är några av mina favoritfärgen just nu.
Essie - Coctail Bling
Idun Minerals - Granit
Idun Minerals - Sandsten
OPI - Taupless Beach
Essie - Lady Like
OPI - Do You Take Lei Away?
Maybelline - Mint For Life
För en vecka sedan så valde jag att klippa mitt hår ännu kortare men också färga det i en grå färg. Grå är en färg som är väldigt svår att behålla och det här är det produkter jag använder nu för att försöka hålla den gråa färgen så länge som möjligt. Dock så kommer jag nog behöva tona om det om ett tag eftersom färgen tvättar ur.  
Jag använder ett silver shampoo från Löwengriå Care & Color som faktiskt fungerar jättebra. Utöver det så använder jag en inpackning från Björn Axén från deras Repair-serie. Efter blekningen så blev mitt hår såklart väldigt slitet, därför så ser jag till att alltid använda en inpackning. 
 
One Direction You & I - Shower Gel
Fick med denna shower gel när jag fick min You & I-parfym. Personligen så gillar jag inte body lotions eller shower gels som tillhör en parfym eftersom dofterna sällan luktar lika gott som i parfymen. Men hur som helst så var denna shower gel helt okej, som sagt så var doften inte alls lika god som parfymen men den var ändå helt okej.
Natuvive - Papaya Shower Cream
Denna shower gel gillade jag betydligt mycket mer. Den luktade papaya vilket är en doft jag verkligen gillar. Denna är även helt (tror jag) naturlig vilket alltid är ett plus. Vet inte om jag skulle köpa om den men jag gillade den så länge det varade.
Fleur de Santé - Clarity Radiant Skin Eye Contour Cream
Detta var en ögonkräm som fungerade helt okej. Jag brukar inte märka någon större skillnad på ögonkrämer eftersom jag inte har några rynktor. Men denna var som sagt helt okej, det höll området kring mina ögon återfunktade vilket är i princip allt jag letar efter i en ögonkräm. Jag fick denna i en GlossyBox så vet inte riktigt hur mycket den kostar eller vart man kan köpa den, men hittar jag denna någonstans så kan jag absolut köpa den igen. 
L'ORÈAL - Volume Million Lashes So Couture
Denna mascara var enligt mig bra på att ge båda längd och volym, dock så gillar jag mina fransar lite klumpiga, vilket inte denna gjorde. Jag skulle nog inte köpa denna mascara igen eftersom det finns många andra jag föredrar. Jag har gjort en review på denna mascara som kan läsas här.
Max Factor - 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara
Denna mascara gillar jag faktiskt. Den ger det där klumpiga lite "punkiga" effekten som jag gillar. Dock så tar det lite tid att få det resultatet jag var ute efter men utöver det så var denna mascara helt i min smak! En review på denna mascara hittas här.
elf - Eyelid Primer
Denna primer från elf var faktiskt ganska bra. Den höll ögonskuggan på plats nästan hela dagen och fick även fram pigmenten i ögonskuggorna. Den är även väldigt billig. Dock så föredrar jag min ögonskuggsprimer från Urban Decay men denna var faktiskt väldigt bra för det billiga priset.