80% utav alla gånger så har jag mörka färger på mina naglar, detta är några utav mina favoriter.
 
1. nails inc - victoria
2. Calvin Klein - Navy Sparkle
3. L'oréal - Rock'n'Roll Denim
4. OPI - Suzi & the 7 Düsseldorfs
5. OPI - Yodel Me on My Cell
6. Topshop - Rumours & Lies
7. IsaDora - Black Galaxy
8. OPI - Black Cherry Chutney 
Under vinterhalvåret så är jag nog inte den enda som ser ut som ett russin, all fukt i min hus försvinner. Detta ä de prudukter jag använder för att försöka få tillbaka till fukt! Tillsammans med att dricka en massa vatten.
1. Natural World - Moroccan Argan Oil
Den bästa håroljan jag har användt (jag har inte användt speciellt många men detta är den bästa utav de få jag har testat). Den lämnat håret väldigt mjukt och lent, utan att det ser oljigt och äckligt ut. Jag applicerar denna när mitt hår fortfarande är blött men man kan applicera den på torrt hår också.
2. The Body Shop - Papaya Body Butter
Jag älskar alla body butter från The Body Shop (utom den som luktar kokos). Detta är den jag har användt på senaste tiden. The Body Shop's body butters är ganska fasta i konsistensen och de känns som mindre kladdigt smör. De är i alla fall jättebra på att återfukta torr vinterhud och den torkar snabbt in i huden.
3. Burt's Bees Lipbalm
Jag har redan gjort en review på denna tidigare som du kan läsa här, men kortfattat så är den jättebra på att återfukta och håller läpparna mjuka i flera timmar.
4. Olay - Beauty Fluid 
Denna använder jag just nu som dagkräm och den fungerar utmärkt. Fungerar jättebra som dagkräm för de med torrhud eftersom den återfuktar bra samtidigt som den ligger bra under smink. En jättebra, billig dagkräm.
5. The Body Shop - Vitamine E Nourishing Night Cream
Jättebra nattkräm som en lite tjockare i konsistensen som återfuktar jättebra. Rekomenderar denna till alla med torr hud!
6. Essie - Apricot Cuticle Oil
Detta är alltså en nagelbandsolja som hjälpter till att återfukta nagelbanden och göra de mindre torra och frasiga. Jag använder denna varje gång jag målar naglarna och har sett en klar förbättring på mina nagelband. Den luktar också jättegott!
7. Oriflame - Tender Care Almond Protecting Balm
Detta är ett balsam som man kan använda till lite allt möjligt. Den är väldigt återfuktande och luktar som mandel, ett bra balsam som passar alla hudtyper.
Detta har varit mina favoritprodukter under 2013! 
1. NARS - Blush (Deep Throat)  
2. Clarins - Everlasting Foundation 
3. IsaDora - Cream Mousse Eyeshadow (Champagne) 
4. Make Up Store - Cover All Mix 
5. Estée Lauder - Pure Color Lipstick (Violet Crush)
6. Wet n Wild - Eyeshadow Trio (Walkning on Eggshels)
7. OPI - Peace, Love & OPI
8. Seche Vite Topcoat
9. Juicy Couture - Viva La Juicy La Fleur
10. Burt's Bees Lipbalm
11. IsaDora - Mousturizing Lipglodd (Tropical Pink)
12. Benefit - They're Real mascara
13. Loréal - Shine Caresse (Juliet)
 
Min favoritfoundation Clarins Everlasting började att ta slut så jag bestämmde mig för att köpa om denna, som ör väldigt lik Clarins Everlasting, i både konsistens och finish, så letar du efter ett billigare alternativ så rekomenderar jag verkligen denna.
The POREfessional är en primer som man lägger innan foundationen (eller vad du nu använder) för att göra porerna mindre synliga.Primern är väldigt silkig i konsistensen vilket gör att den känns väldigt len på huden. Den är även oil-free, vilket betyder att den även passar bra om du har oljig hud. Många primers är ju till för att få basen att hålla längre, dock vet jag inte riktigt om denna hjälper med det eftersom min bas sitter bra ändå. 
Jag tycker i alla fall att denna är jättebra. Den är väldigt lätt på huden vilket jag tycker är ett stort plus. Den gör verkligen porerna mindre synliga, vilket är vad den lovar. Jag har egentligen inga jättestora porer, men de jag har vill jag förminska. En jättebra primer som jag tycker passar alla hudtyper. Den är dock ganska dyr. Jag köpte den minsta tuben som innehåller 22 ml och den kostade 290 kr (rätta mig om jag har fel). Finns att köpa på Sephora.
Jag köpte för ett tag sedan Lancome's nagellack i Blue De Flore, en jättefin blå färg. Dock blev jag väldigt besviken eftersom nagellacket inte alls var bra. Lacket började shippa efter bara några timmar och mina naglar blev väldigt missfärgade utav nagellacket, de blev alldeles blåa, det såg ut som att jag hade blånagel på alla mina naglar och mina naglar har fortfarande en blå tint även fast jag tog bort nagellacket för över en vecka sedan. Lancome är ett dyrt märke och jag förväntade mig mer utav ett nagellack som kostar 180 kr. Så jag kommer inte köpa några fler nagellack från Lancome eftersom de inte alls fungerade bra för mig.
1. Make Up Store - Cover All Mix (light)
2. NARS - Radiant Creamy Concealer (Custard)
3. Max Factor - Face Finity All Day Flawless (55 beige)
4. Benefit - the POREfessional
5. ELF - Pressed Powder 
 
Detta är den basen som jag använder just nu. Jag gillar en väldigt täckande bas som inte är speciellt matt och denna kompination ger mig extakt vad jag letar efter. Pudret använder jag bara ibland, känner inte att jag alltid behöver ett puder. Borstarna jag använder är ELF professional eyeshadow brush för concealer och Åhléns Foundation Brush 205.
Jag var på Sephora i veckan och kom hem med Benefit's POREfessional, som jag har velat testat jättelänge och NARS Radiant Creamy Concealer, som jag också velat testa ett bra tag, jag behövde också en ny flytande concealer.