Jag tänkte bara tipsa som de bästa läppbalsamen in my opinion!
 
De två första är båda Burt's Bee's, den med lila lock luktar druva och den andra pepparmint, både dessa är superbra! Den med pepparmint känns lite kylande på läpparna vilket jag tycker är skönt.
 
Den andra tuben är egentligen inget läppbalsam, utan en universalkräm, du kan alltså använda den på vilka torra partier som helst, jag älskar dock denna på mina läppar eftersom den återfuktar superbra och torkar inte ut läpparna. Denna är dock väldigt dyr, men eftersom du får en stor tub så anser jag att det är värt det!

Måste bara tipsa om en utav världens bästa låtar, tillsammans med en jättebra musikvideo!
1. IsaDora - Wake Up Make-Up
2. NARS - Blush (Deep Throat)
1. MAC - Eyeshadow (Satin Taupe)
2. MAC - Eyeshadow (Naked Lunch)
3. Jelly Pong Pong - 2-in-1 Eyeliner & Shadow (Black)
3. Maybelline - Color Tattoo (Pink Gold)
4. KIKO - Colour Party Palette (02 Generous Earth)
1. Maybelline - Lip Elixir (GLAM 2)
2. Beauty Cottage - Long Lasting Lip (Sweetie Pink)
3. MAC - Lipstick (Hue)
4. Balanca Me - Shine On Tinted Lip Balm (Soft Beige)
5. Soap & Glory - Sexy Mother Pucker Plumping Lipgloss (Yummy Plum)
 
 
Natural World - Moroccan Argan Oil Moisture Repair Conditioner
Jag är helt såld på den här linjen utav hårprodukter! Jag har testat både shampoo, balsam samt håroljan och allt är jättebra och gör tillsammans mitt hår väldigt mjukt och enkelt att borsta igenom. Ett superbra balsam bara, som också luktar väldigt gott! Skulle starkt rekomendera detta balsam till er med skadat hår. Jag har redan köpt en ny utav denna som jag använder just nu.
Anatomicals - Puffy the Eye Bag Slayer Wake-Up Under Eye Patches
Detta är alltså som små gelé papper som du lägger i kylen och sedan lägger under ögonen för att bli av med mörka ringar. Jag tycker att dessa var jättesköna och piggade verkligen upp, skulle defenitivt köpa dessa igen! Dock så är det rätt svårt att hitta Anatomicals här i Sverige, så jag får leta rätt på dem online någon stans.
Egyptian Magic - All Purpose Skin Cream
Detta var en universalkräm som du kunde använda på olika torra partier, bland annat läppar och nagelband osv. Denna tyckte jag var helt okej, jag föredrar min Elizabeth Arden Eight Hour Cream, eftersom den håller fukten bättre och var lite tjockare i konsistensen än var denna var, så inget jag skulle köpa igen, men roligt att testa.
System Professional - Repair Shampoo
Helt okej shampoo, gjorde inga under men den var inte heller dålig, utan bara helt okej, System Professional är ett ganska dyrt märke så jag förväntade mig mer. Kommer inte att köpa om denna eftersom den bara var helt okej, skulle lika gärna kunna använda något som går att köpa på Ica och få samma effekt, för ett betydligt billigare pris. 
 
Jag tänkte göra lite self-promotion i detta inlägg. Känner du mig så vet du säkert att jag och en kompis startade nyss upp ett företag där vi gör våra egna tygväskor. Vi designar och ritar upp alla motiv själva och sedan trycker väskorna. Vi har just nu en kollektion med sex stycken väskor, men vi designar även efter beställning. Vi har även valt att skänka en del utav de vinster vi gör till anti-rasism, så är du intresserad så gå till www.pangeaclothing.se och kolla på våran kollektion och se om det finns något som faller dig i smaken. En väska kostar endast 129:-.
Du kan även följa oss på instagram på Pangaclothing