Varsiry, Domestic Goddess och Rumours & Lies
Jag drog mig till Sephora för första gången igår (inte en dag för tidigt). Jättebra affär om man är intresserad utav smink och skönhet, väldigt trevlig personal också. Jag köpte dock bara två produkter eftersom jag är fattig. Jag köpte i alla fall Benefits They're Real mascara, som är den mest hypade mascaran någonsin och NARS blush i Deep Throat som är en utav de mest hypade rougen någonsin. Jag planerade att köpa Orgasm men den var slutsåld så jag valde Deep Throat istället men jag gillar den färgen också! 
 
Jag såg denna halloween tutorial här om dagen och jag tyckte den var jättebra och väldigt lätt att göra, därför tänkte jag dela med mig utav den.
Jag köpte för ett tag sedan detta läppbalsamet från Burt's Bees som är väldigt hypat och nu förstår jag verkligen varför. Det torkar inte ut läpparna som till exempel Vaseline eller Lypsyl gör. De håller läpparna även återfuktade jättelänge, alltså typ tre-fyra timmar! Den är även 100% naturlig och allt det där så det är ju positivt. Jag skulle nog våga säga att detta är det bästa läppbalsamet jag har testat. Jag köpte denna för 39:- på Life, men de finns även på KICKS och säkert massa andra hälsoaffärer.
De flesta har nog hört Lordes låt Royals som spelas på radion lite nu och då, jag älskar verkligen hennes låtar och tycker att hon är jättebra! Här har ni de flesta utav hennes låtar (länkar någon spellista på youtube för det finns typ fem låtar på spotify). Mina favoritlåtar är Biting Down, Tennis Court och Team
Jag köpte för någon dag sedan Maybellines FIT ME Foundation och jag tänkte göra en review på denna.
 
Denna foundation har medel täckning men det går att bygga upp (vilket jag har gjort). Den är absolut inte matt och jag skulle rekomendera att lägga ett puder ovanpå eftersom man annars kan se lite oljig ut. Jag skulle säga att den passar bäst till folk med normal till torr hud och kanske inte så bra till oljig hud.
Den är lätt att blanda ut, speciellt med en ''fluffigare'' foundationborste. Den har även SPF 18 vilket alltid är ett plus. Den håller i ungefär 8 timmar utan att man behöver ''tocha upp''. Vad som är bra med FIT ME är att det är lätt att hitta rätt hudton, eftersom om numret slutar på 0 (t.ex. 110) så har foundationen en kall ton, alltså färgen är mer av en gul nyans, slutar numret på 5 (t.ex. 115) så har den är varm underton, alltså mer åt det rosa hållet.
 
Denna foundation passar min hudtyp bra och ger så mycket täckning som jag vill ha, så jag har absolut inget att klaga på, dock tror jag som sagt att den inte skulle passa till de med oljig hud. Den kostar 145:- och finns att köpa där Maybelline säljs.
Såg denna på Apoteket för ett tag sedan och tänkte att jag skulle testa den eftersom jag inte har något mot min akne just nu, får se hur den fungerar.
 
Jag ville testa en ny foundation med lite lättare täckning än min från Clarins, så jag valde att testa Fit Me.
Jag bär nästan alltid med mig en liten sminkväska, till idrotten i skolan och sånt där. Detta är alltså produkter som jag använder när jag måste ''tocha upp'' lite under dagen. Såklart ändras detta från vilken sminkning jag har men innehållet ser oftast ut såhär.
 
1. Clarins Everlasting Foundation (105 Nude)
2. MUS blush (fresh)
3. Calvin Klein eyeshadow (best brown)
4. Wet&Wild (Walking on Eggshells)
5. Maybelline FIT ME (15)
6. Estée Lauder kajal (Black)
7. Max Factor lipstick (English Rose)
8. Elf Pressed Powder
9. Maybelline Illigeal Length Mascara
10. MUS Cover All Mix
Denna rouge från Make Up Store är mitt absoluta favoritrouge. Den har just den perfekta rosa färgen som passar med min hudton. Rougen är som sagt från Make Up Store och kostar 155 kr. Finns här och i alla Make Up Store butiker.
Estée Lauder - Violet Crush
UNE - L03
IsaDora - Topical Pink
Lumene - 15
Estee Lauder - Cherry Passion
Sally Hansen - Gleaming
Elf - Nicely Nude
 
Detta är de läppstiften som jag använder mest och som är mina absoluta favoriter.