Denna är en utav mina mest använda ögonskuggor. Den heter Pollution och kommer ifrån Make Up Store. Det är bara en matt svart, men den bästa matt svarta jag har testat. Den är väldigt pigmenterad och smular inte det minsta. Jag använder denna skugga i princip varje dag, antligen som ögonskugga eller som eyeliner. Skulle jag rekommendera en skugga ifrån Make Up Store skulle det vara denna. Rätt tråkig ögonskugga att köpa, men så värt det med tanke på all använding man får ut utav den.
Denna mascara är en utav de bästa jag har testat, om inte den bästa. Denna mascara är bäst till volym och passar då bättre till de som har kortare fransar (som jag). Mascaran ger mycket längd men den separerar inte fransarna, men det gör mig inte så mycket. Det ända negativa med mascaran är att det är svårt att komma åt nedrefransarna eftersom mascaraborsten är så stor. 
 
Mascaran kostar 215 kr på Sephora, vilket är ganska dyrt för en mascara men jag tycker att den är värd pengarna och jag skulle absolut köpa om den.