Detta är ett väldigt fint, ljusrosa lack som passar alla hudtoner. Detta är ett utav mina favorit nagellack som jag definitivt skulle rekommendera! 
Jag har länge varit på jakt efter den perfekta läppstiftet och läppennan som är  matta och ganska brun, fast ändå nude. Jag köpte för ett tag sedan ett läppstift och en läppenna ifrån MAC i färgerna Velvet Teddy (läppstiftet) och Whirl (läppennan) och denna kombination är verkligen perfekt och exakt det jag letade efter!
Jag har länge velat testa denna foundation ifrån Laura Mercier, som jag har hört mycket bra utav, bland annat utav Elle Fowler, som älskar denna. Jag bestämde mig äntligen att köpa den och har testat den en gång och måste säga att den är grym! Vill någon ha en review på denna så hojta till!
 
För några veckor sedan så började jag med balsammetoden, eftersom mitt hår var så slitet. Balsammetoden går alltså ut på att sluta tvätta håret med shampoo och sluta använda produkter som innehåller sulfater, silikoner och mineral oljor. Slutar man använda dessa ämnen så kommer håret inte att slitas lite mycket och förhoppningsvis att växa lite fortare också. Jag tog mycket hjälp utav dessa videos när jag planerade att börja med balsammetoden (video 1, video 2 och video 3)
 
Detta är det balsam jag har användt som ett "tvätt-balsam", alltså det balsam jag använder först för att rengöra håret med.
 
Efter jag har rengjort håret med mitt "tvätt-balsam", så använder jag ett balsam för att göra mitt hår mjukt och för att "återfukta" håret, då använder jag detta ifrån Oliva
 
Till hårolja så använder jag bara ren arganolja, som finns att köpa på Life och liknande butiker. 
 
Utöver dessa produkter så använder jag torrshampoo också, även tillsammans med saltspray, utöver dessa produkter så använder jag inget annat till mitt hår. Jag stylar inte mitt hår speciellt mycket, jag använder inte heller värme på mitt hår, just för att vara så skonsam mot mitt hår som jag bara kan.
Max Factor - Face Finity All Day Flawless 3-in-1 Foundation
Detta är den bästa drugstore-foudationen jag har testat. Jag tycker att den är väldigt lik Clarins - Everlasting, vilket är en utav mina favoriter. Den har full täckning, även fast den lyckas se relativt naturlig ut. Det enda negativa jag har att tillägga med denna är att den lätt lossnar ifrån ansiktet, till exempel om du kliar dig eller om du snyter dig eller något så låtsnar foundationen lätt, efter en heldag så kan den också bli lite fläckig, men det är något jag kan leva med, eftersom den är, till mestadels, väldigt fin. Det är alltså en foundation jag defenitivt skulle rekommendera och som jag har köpt om ett flertal gånger.
Maybelline - Dream Lumi Touch Highlighting Pen
Detta är en highlighting concealer som ska både täcka och highlighta, speciellt under ögonen. Detta tycker jag är jättebra. Den ser fin ut, den håller länge, den täcker bra och det finns helt enkelt inte något att klaga på. Detta är en produkt som jag skulle rekommendera till någon som är ny inom smink, eller något som vill lägga sin makeup så snabbt som möjligt.
Sleek - Blush (Rose Gold)
Känns som att jag redan har sagt nog om denna, eftersom jag dedikerade ett helt inlägg till detta rouge, så jag länkar bara det inlägg utifall du vill veta mer. (här finns det inlägget)
IsaDora - Moisturizing Lip Gloss
Jag älskar formulan på dessa läppglans, eftersom de är väldigt återfuktande och känns väldigt skönt på läpparna, samtidigt som det håller bra. Jag är kanske inte älskar färgen längre, men formulan är grym och det finns ju andra färger. Men dessa är i alla fall grymma trots det billiga priset!
L'oréal - Telescopic Clean Defenition Mascara
Detta är min favorit drugstore mascara just eftersom den ger mycket längd, vilket jag älskar. Den håller även bra och den smala borsten gör det enkelt att komma åt alla fransar både på övre och undrefransraden. Det är helt enkelt en jättebra, längdgivande mascara.
Maybelline - Color Tattoo 24hr 
Dessa krämskuggor ifrån Maybelline är verkligen grymma. Jag tänkte inte berätta jättemycket om dessa eftersom de flesta redan har testat dem. Men dessa håller jättebra på ögonen, de är jättefina och enkla att använda. En jättefin bas men fungerar också att ha ensamma om man inte orkar hålla på med ögonskuggor.
Maybelline - Baby Lips (Cherry Me)
Detta är ett färgat läppbalsam som är jättebra för varje dag. Det ger en liten tint utav röd och håller läpparna återfuktade. Dessa är verkligen jättebra för det billiga priset och jag skulledefinitivt  rekommendera dessa.
Naked Lips - Granatäpple
Dessa läppbalsam är helt grymma! Jag fick ett, i en annan smak, i en GlossyBox men det har jag tappat bort, så jag köpte detta för jag kunde inte vara utan det! De återfuktar läpparna bra och håller läpparna återfuktade länge, vilket är jättebra. Även dessa är väldigt billiga och jag skulle rekommendera dessa till alla!
 
Revlon - Färgbomber (500 purple red)
Bestämde mig för ett tag sedan att jag ville ha rött hår igen, utan att behöva färga det, så jag testade dessa och de gav mitt hår den röda färgen utan att färga det, vilket var exakt vad jag letade efter. Färgen sitter i, i kanske fem tvättar sen så har du tillbaka din naturliga färg. Men dessa färgbomber är i alla fall jättebra. Jag har redan köpt en ny i samma färg, samt en i lila som ska ta bort gröna och gula färger i blont hår.
Bioderma - Sensibio H2O Solution Micellaire
Detta är kanske den mest omtalade sminkborttagningen på bloggar och på youtube och jag förstår verkligen varför, den är helt underbar. Jag tycker att många flytande sminkborttagningar kan bli lite oljiga på huden och svida i ögonen, men det gör verkligen inte denna, det känns som att ta bort sminket med vatten! Den får också bort sminket väldigt enkelt, vilket också är ett plus. Jag köpte denna på ett apotek i Thailand så den kan vara knivig att få tag på igen, men skulle jag hitta den någonstans så kan jag defenitivt köpa en ny.
Yves Rocher - Collection Ète Shower Gel
Detta är en shower gel ifrån Yves Rocher som jag fick utav min moster. Detta är en helt okej shower gel, gör jobbet liksom. Den doftar ganska fräscht och lite som havet typ. Jag tycker att den doftar gott, vilket är det mesta jag går på när jag bedömer shower gels, eftersom alla gör typ samma sak, jag tycker att det är svårt att märka någon större skillnad. Denna var hur som helst helt okej, men inget jag skulle köpa om.
Kicks - Shower & Bath Clean Laundry
Detta är en shower gel som jag fick ett test utav när jag beställde ifrån Kicks. Jag blev förälskad i denna doft och skulle definitivt köpa om den, tror dock inte att Kicks för fulla storlekar utav dessa, men om de gör det så kommer jag att köpa en till. Den doftar väldigtfräscht  och lukten sitter även kvar på huden länge, vilket jag tycker är jättebra!
Nivea - In-Shower Body Milk
Denna har jag haft förut och visar förut också. Det är i alla fall som en body lotion som du använder i duschen för att smidigare smörja in dig. Denna tycker jag är jättebra eftersom den är perfekt för de som är lata och brukar slarva med att återfukta efter duschen (som jag själv). Den återfuktar inte lika bra som att använda en body lotion eller ett body butter, men det räcker gott och väl för mig nu på sommaren. Hur som helst så skulle jag definitivt kunna tänka mig att köpa denna igen.
RENU - Extra Firming Lip and Eye Active Lift
Detta var en profukt som jag fick i en GlossyBox och för att vara ärlig så fattade jag aldrig riktigt vad den var till för, så jag använde den runt ögonen som ögonkräm. Denna är ju för mogen hud, vilket jag inte har än (tur är väl det), så jag märkte ingen skillnad alls, men jag använde den ändå så jag skulle slippa köpa en ny. Känns inte heller som att jag kan ge en rättvis bedömning på den eftersom den är gjord för att reducera rynkor, och jag är ju bara 18 så denna ögon/läppkräm har ju liksom inget att reducera, så den kanske är jättebra för vad den är menad att göra, men den gjorde inget för mig och min tonårshud. 
Max Factor - False Lash Effect
Detta är en helt okej mascara, den ger lite längd och lite volym och är bara en helt vanlig mascara som inte är något speciellt, bara en helt vanlig, helt okej mascara. Denna skulle jag kunna tänka mig att köpa igen, eftersom den är bra, men inte något speciellt.
Yu-Be - Moisturizing Skin Cream
Detta var en liten tub med universalkräm som jag fick i en GlossyBox som jag använde för att lägga på mina nagelband för att återfukta dem och det fungerade den utmärkt till. Den återfuktade mina nagelband och fick mindre sprickor osv att läka, vilket är jättebra! Detta är en kräm som jag absolut skulle kunna tänka mig att köpa om, dock så vet jag inte riktigt vart den säljs, men hittar jag den och är den säljs för ett rimligt pris så kommer jag definitivt att köpa om den.
 
CHANEL - Vitalumiére Aqua
Världens bästa foundation. Det känns som att alla redan vet vad denna foundation gör, men jag kan dra det lite kort ändå. Det är alltså en foundation med lätt till medel-täckning, som ser extremt naturlig ut på huden, det ser alltså inte ut som att du har lagt foundation, utan bara att du har fått finare hud. Lätt värd det löjligt dyra priset.
MAC - Pro Longwear Concealer
En underbar concealer med hög täckning och håller exakt hela dagen utan att lägga sig i väck. Denna fungerar både under ögonen samt på finnar och andra röda partier. En bra allt-i-ett concealer! Den är inte så fasligt dyr heller men jag räknar den ändå som high-end eftersom den är ifrån MAC.
The Balm - Mary-Lou Manizer
Detta är helt klart den bästa highlightern som jag någonsin har testat. Den ger ett fint lyster till ansiktet vilket är vad jag letar efter i en highlighter. Färgen är också fin och konsistensen är väldigt krämig, inte lika pudrig som många andra highlighters är. Absolut värd det lite dyrare priset.
NARS - Blush (Deep Troath)
Detta är det rouge jag använder varje dag. Det passar bra till, i princip, alla sminkningar jag gör. Det är pigmenterat och konsistenten är underbar, det finns inget att klaga på, förutom priset då, men jag anser att detta rouge är värd de 300 kr som det kostastar och jag skulle definitivt köpa fler färger!
Too Faced - Shadow Insurance
Detta är allså en ögonskuggsprimer som ska få ögonmaken att hålla längre och att få färgerna att se mer "starka ut". Denna fungerar prima, jag har bara testat denna och ELF's ögonskuggsprimer och denna vinner mer hästlängder. Jag har ganska oljiga ögonlock, vilket leder till att mina ögonskuggor håller i kanske en timme, innan det börjar att creasa och lägga sig i väck, när jag använder denna så håller min ögonmakeup hela dagen och kanske lite till. Den är hur som helst underbar och värd varenda krona.
Anastasia - Brow Wiz
Detta är den bästa brynpennan enligt mig. Konsistensen på denna är väldigt hård, vilket jag föredrar eftersom jag tycker att det annars lätt kan bli kladdigt och inte se lika naturligt ut. Det enda negativa jag har att säga om denna är att den tar slut väldigt fort, men det är väl smart gjort utav Anastasia Beverly Hills, att göra en svinbra och svindyr ögonbrynspenna som tar slut fort, och jag har ju fallit för det tricket, för jag tänker köpa en ny när denna tar slut.
Yves Saint Laurent - Rouge Volupté Shine (02 Pourpre Intouchable)
Detta är ett jättefint läppstift som känns underbart på läpparna och ger en fin, ganska lätt färg på läpparna. Detta är ett jättebra läppstift för varje dag om man vill ha något lite mörkare. 
MAC - Lipstick (Brave)
Detta är mitt absoluta favoritläppstift. Det ger en fin all-daglig färg på läpparna och håller väldigt länge och ser relativt matt ut på läpparna (det är i finishen satin utifall någon skulle undra). Jag gillar alla de läppstift ifrån MAC som jag har och skulle säga att det är något som är värt att lägga lite mer pengar på.
Make Up Store - Lipstick (China Red)
Detta är det bästa röda läppstift jag någonsin har testat. Det är bara klarrött, vilket jag tycker passar min hudton bäst. Detta är också matt, vilket jag tycker är finast på röda läppar och det gör också så att läppstiftet håller länge på läpparna. Skulle jag rekommendera ett rött läppstift så skulle det vara detta.