Linda Hallberg, som är en utav Sveriges största skönhetsbloggare finns också på youtube! Där gör hon olika tutorials men också lite andra videos. Lindas kanal är en utav mina favoritkanael som är på svenska, eftersom den är väldigt proffessionell och hon är också väldigt bra på de hon gör! Lindas blogg hittar du här och hennes youtube-kanal hittar du här!
 
 
Jag tänkte skriva en review på Smashbox Full Exposure Palette som jag köpte för ett tag sedan. Jag har nu testat den några gånger och känner att jag kan göra en review på den.
Denna palett är en neutral ögonskuggspalett där den översta raden är glittra och skimmriga och den nedersta raden är matta, vilket jag verkligen gillar eftersom de flesta ögonskuggspaletter har flest skimmriga färger, och eftersom jag föredrar matta skuggor framför skimmriga så uppskattar jag det verkligen. Alla färger är även väldigt användbara, vilket alltid är ett plus! Här nedan ser ni mina favoritfärger från paletten.
Dessa skuggor är även relativt bra pigmenterade, inte de bästa men långt ifrån de sämsta. Jag tycker ändå att paletten är bra och jag använder jag väldigt ofta, just eftersom den är så universal, men ändå naturell. 
Hur som helst så gillar jag denna palett väldigt mycket, den kostat 380 kr och går att köpa på Kicks. Jag tycker att den är värd priset och letar du efter en palett med bra kvalité samt all-dagliga skuggor så skulle jag defenitivt rekommendera denna palett ifrån Smashbox! Är du intresserad utav den så finns den att köpa här!
Jag ville bara tipsa om detta rouge ifrån Sleek i färger Rose Gold. Det är ett rosa rouge med mycket guldigt skimmer i som ger en väldigt fin lyster till kinderna, som passar väldigt bra till sommaren! Rougen ifrån Sleek är väldigt krämiga och pigmenterade. De är inte heller speciellt dyra, ett rouge kostar 89 kr, vilket är ett superbra pris för ett rouge med sådan hög kvalité. Dessa rouge hittar du här!
 
 
Jag tänkte göra ett inlägg om mitt hår samt hur jag tar hand om det samt vilka produkter jag använder, såklart så skiftar jag hårprodukter lite nu och då men dessa är de jag använder just nu. Mitt hår är slitet och relativt torrt, så jag behöver något som reparerar mitt hår samt ger det fukt och näring. Jag vill också tillägga att jag oftast tvättar mitt hår tre gånger i veckan, sedan så färgar jag det typ varannan månad också.
Jag använder detta shampoo och balsam ifrån Natural World som jag tycker fungerar utmärkt! Jag gillar att de gör mitt hår väldigt mjukt och eneklt att handskas med, vilket alltid är ett plus.
Efter jag har tvättat mitt hår så använder jag denna hårolja, också ifrån Natural World. Denna hårolja är ganska rinnig i konsistensen vilket jag föredrar eftersom det är då lättare att fördela ut över hela håret. Sedan så gör denna olja att mitt hår också blir mjukare och inte ser lika torrt ut.
Jag använder, i princip, aldrig värme på mitt hår utan jag sprayar oftast i lite saltspray och ruffsar till håret lite sedan så anser jag att det är klart. Denna saltspray ifrån Toni&Guy använder jag just nu och tycker att toppen!
De få gånger jag använder värme på mitt hår så är jag noga med att använda ett värmeskydd. Detta ifrån TRESemmé är bra eftersom det blir mer som en "mist", vilket jag alltid föredrar på hårprodukter, dessutom så skyddar det håret emot värme bra!
 
Sedan så använder jag ju såklart torrshampoo också, eftersom mitt hår oftast hinner bli fettigt imellan tvättar. Jag har inte testat så många torrshampoon men jag är nöjd med de ifrån Batiste, de gör så att mitt hår ser mindre äckligt ut och det är det jag letar efter i ett torrshampoo också.  
1. Naked Lips - Lip Balm
2. IsaDora - Wake Up Make-Up Foundation
3. Mayebelline - Bold Matte (N7)
4. Victoria's Secret - Body Mist (Strawberry & Champagne)
5. Maybelline - Baby Lips (Cherry Me)
6. Etre Belle - Lip Exfoliant
7. Maybelline - FIT ME conceaer
8. Anastasia - Brow Wiz (Caramel)
9. Yu-Be - Moisturizing Skin Cream
10. L'oréal - Color Infallible Eyeshadow (Coconut Shake)
 
1. Vilken produkt skulle du ta med dig om ditt hus brann? Antar att det är en sminkprodukt, isåfall min Vitalumiere Aqua foundation ifrån Chanel, men hade det varit vilket produkt som helst så hade det varit typ shampoo.

2. Vilken make-up artist skulle du vilja göra en makeover på dig? Charlotte Tilbury eller någon utav Pixiwoo-systrarna!

3. Vilken kändis tycker folk att du liknar? Ingen vad jag har hört.

4. Vilken skönhetsprodukt sparar du till en dejt kväll? Har inga produkter som jag endast använder till speciella tillfällen, men jag brukar använda min Clarins Everlasting foundation om jag vill vara lite extra fin, eftersom den sitter som berg. 


5. Vem av dina killkompisar tar längre tid att göra i ordning sig än dig? Ingen aning


6. Om du skulle kunna skapa en egen magisk skönhets produkt, vad skulle det vara för en? En primer som gjorde att du fick porslinshy.

7. Vad är ditt bästa skönhets tips? Sov aldrig med smink på!

8. Vilken skönhetsprodukt spenderar du helst pengar på? Foundations och läppstift, utav tvekan!

9. Vilken skönhets person ifrån YouTube skulle du ta med på en shoppingrunda? Sammi ifrån Beautycrush eller Estée från Essiebutton tror jag.

10. Vilken är din signatur doft?
 Ingen aning, använder olika varje dag, men jag använder Juicy Couture - Viva La Juicy La Fleur väldigt mycket, så kanske den.

11. Jag är på ett oöndligt uppdrag efter den perfekta_________ Eyelinern och mascaran! Hittar aldrig några jag älskar.

12. Hur många skönhetsprodukter tar det dig för att göra dig i ordning? Beror väl på vad jag väljer att göra, men typ 10-12 stycken kanske.


13. Vilket läppstift/läppglans är i din väska just nu? Maybelline - Bold Matte i nummer 7

14. Vem är din kändis ikon? Älskar Kylie Jenner, mycket!


15. Nämn det sminkmärket du skulle vilja vara talesman för? MAC eller CHANEL kanske.

16. Vilket är ditt absoluta favorit nagellack? Nails Inc i Victoria

17. Favorit mascara just nu? Benefit's They're Real och Lancome's Hypnose Star

18. Senaste produkten du köpte på Sephora? The POREfessional från Benefit och Radiant Creamy Concealer ifrån NARS.

19. Jag försöker att aldrig bli sedd ute utan _______ Ifyllda ögonbryn
 
20. Vilken skönhetsprodukt rekommenderar du alltid? CHANEL's Vitalumiere foundation och Anastasia's Brow Wiz.
Jag görde ingen empties förra månaden eftersom jag endast hade två produkter att visa upp jag jag väntade och gjorde ett större inlägg just nu.
SB12 - toothpaste
En tandkräm som jag fick med i en GlossyBox för några månader sedan. Denna tandkräm sa att den skulle vara bra emot, bland annat dålig andedräkt, vilket jag tror att den var eftersom den hade en väldigt stark smak utav mentol. Denna tandkräm var dock inget speciellt, jag tycker att andra tandkrämer är ungefär lika bra, men den var rolig att testa, dock ingenting jag skulle köpa om.
Naobay - Oxygenating Cream Moisturizing
Detta var en fuktkräm som jag använde på natten och tyckte var jättebra! Den håll min torra hud återfuktad utan att kännas tung och kladdig. Jag vet dock inte vart man kan köpa Naobay men om jag hittar det någonstans så skulle jag absolut kunna tänkta mig att köpa om den!
Nature & More - Tropical Floral Coconut Deep Treatment Hair Mask
Denna hårmask köpte jag när jag var i Thailand i en liten butik där de sålda "hemmagjorda"-hår och hudvårdsprodukter. Denna tyckte jag var jättebra, eftersom den gjorde mitt hår både mjukt och glansigt och det såg bara väldigt "friskt" ut. Dock så luktade den jätte ofräsht, men jag kunde ta det eftersom resultatet blev så bra. Hade jag haft chansen att köpa denna igen så hade jag gjort det, men eftersom jag köpte den i Thailand så blir det ju lite knivigt.
Eyerule - Ace of Face Serum +
Detta var ett serum som skulle göra att håret på ögonbrynen och ögonfransarna växte fortare, men det var ju bara humbug. Jag ansåg inte att denna funkade alls, jag märke ingen skillnad alls och jag använda den två gånger varje dag, vilket det stod att du skulle göra, men jag märkte som sagt ingen skillnad, så jag skulle inte köpa om den.
Nars - Radiant Creamy Concealer (Custurd)
Detta är en utav de bästa concealers jag någonsin användt! Den har väldigt hög täckning utan att se torr ut på huden. Jag köpte nyligen en concealer ifrån MAC som jag håller på att testa just nu, men hade jag inte haft den så skulle jag absolut köpa om den, eftersom att den är jättebra! Jag hade dock en lite för mörk färg för mig, men det syntes inte när man blandade ut den, jag skulle dock ha valt en ljusare färg om jag skulle köpa om den. 
Jag fick en test utav denna för ungefär ett år sedan och älskade den, dock så hittade jag den inte i full storlek förens förra veckan och jag köpte den på en gång! Skulle defenitivt rekomendera denna till alla som har aknebaserad hud som jag!
Som många vet så har jag en softspot för pojkband och 5 seconds of summer är inget undantag! De kom nyligen ut med deras första album (som du kan lyssna på här) och jag tänkte bara tipsa om den aukustiska verisonen utav deras låt Don't Stop som har gått på repeat i flera dagar nu hemma hos mig.