Tänkte jag skulle göra alla en tjänst och visa mina favorit ''youtubers''.
 
Dan Howell är en grabb i London som gör roliga videos som är lätta att relatera till. Jag har nog sett alla hans videos säkert 3-4 gånger, tröttnar aldrig.
 
Bertie Gilbert är en kille som bor i London. Han är bara 15 år men jätte mogen för sin ålder. Världens sötaste grabb som dessutom har varit med i Harry Potter (!!!). Han är väldigt noga med att göra videos som handlar om saker som spelar roll och inte massa blah videos. Älskar Bertie ♥
 
Caspar Lee är 18 år och kommer från Sydafrika men flyttade nyss (typ två dagar sen) till London för att bli en professionell youtuber. Han gör roliga videos som är lätta att titta på om man kommer över hans hemska dialekt.
 
Sam Pepper är nog roligast utav alla. Han gör många ''things we all do''-videos, intervjuer och pranks. Han har universums skönaste dialekt och har också varit med i Big Brother UK 2010.
Jag skulle egentligen åka till Stockholm igår på shoppingresa men blev sjuk så jag var tvungen att stanna hemma. Så idag, som lite plåster på såren, åkte jag ner till stan och spenderade lite pengar.
 
 
 
 
Igår var det julafton om någon hade missat det. Jag hade en bra julafton och som vanligt gick min släkt all in när det gäller julklappar, vi praktiskt taget drunknade i alla julklappar. Blev hur som helst jätte nöjd över allt jag fick och på bilderna ovan ser ni några utav mina klappar. Kände mig som en bortskämt snorunge och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tyckte om det.
 
 
En av mina favorit ögonskuggpaletter är denna från Too Faced
 
Den innehåller nio stycken ögonskuggor i neutrala färger, både matta och shimmriga
 
Paletten kommer med tre olika kort där det finns tips om hur man kan använda ögonskuggarna.
 
Man får också med ett liten test av Too Faced ögonskuggsprimer Too Faced Shadow Insurance som också är väldigt bra. Jag har inte öppnad min ännu eftersom jag har den i fullstorlek.
 
Som jag sa så är det här en av mina favorit paletter och jag använder den i princip varje dag. Det är bra kvalité på skuggorna och de är bra pigmenterade. Jag köpte paletten på Parelle i Luléå för 350 kr, man kan också köpa den på Nelly för samma pris.
 
Whether you believe you just gonna die, reincarnated as a squirrel or end up playing pingpong with Elvis on some cloulds, you only live once, then you die, so it's up to you how much of a good time you have
 
- Dan Howell