Aussie - Miracle Moist Conditioner
Jag valde att testa detta istället för 3 minute miracle som jag alltid köper och den här fungerade väl helt okej, föredrar dock 3 minute miracle eftersom det är en deep treatment och detta är bara ett balsam, men den gjorde jobbet. Skulle dock inte köpa om den.
 
Wen - Sweer Almond Mint Cleansing Conditioner
Jag fick denna i en Glossybox och jag tycker den är jättebra. Dock komplicerad att använda, man måste borsta håret i duschen och tillsätta lite vatten sen massera hårbottnen i tre minuter och det orkar jag inte så jag använder den som vanligt bara och det fungerar också bra. Den luktar dock tandkräm vilket inte jag tycker är så härligt att ha i håret men det försvinner när man tvättar ur balsamet. Det står även att man kan använda det som både shampoo och balsam vilket säkert skulle funka på någon som inte har fett tonåringshår men för min funkar den bara som balsam. Jag skulle nog köpa om den om jag hittade den men jag vet inte vart man köper den och orkar inte beställa online när jag redan har ett balsam som fungerar lika bra.
 
Balance Me - super toning body wash
Fick även denna i en Glossybox och det är en helt okej body wash. Den gör jobbet men det är en body wash så man märker ju knappast om den gör under. Den luktar typiskt ekologiskt typ citurs och barrskog men jag gillar den lukten, hade dock inte köpt om den på grund utav lukten.
 
Max Factor - Face Finity All Day Flawless 3 In 1 foundation
Jättebra foundation för ett billigt pris. Jag föredrar dock min Clarins Everlasting över denna men eftersom den är rätt dyr så kanske jag köper om denna om jag inte har råd med min andra. Den ger full täckning men ser ändå naturlig ut, dock känns den inte så lätt på huden, den håller inte heller speciellt länge, den ger en matt finish vilket är bra så slipper man använda puder. Som sagt, kanske köper om.
 
L'oreal - False Lash Wings
En bra mascara som jag redan har gjort en review på som du kan läsa här. Som jag skrev i det inlägget så är denna mascara helt okej, den ger bra volym och bra längd, jag märkte dock att den började klumpa i slutet. Jag vet inte om jag skulle köpa om den eftersom jag vill ha lite mer längd på mina fransar.
 
Maybelline - Define-A-Lash Volume Mascara Waterproof
Jag köpte denna mascara enbart för att det är Kenzas favorit och den är väldigt svår att hitta i Sverige så när jag såg den köpte jag den på en gång. Denna mascara är väldigt ''torr'' vilket jag inte tycker om i mascaror, den ger inte heller mycket volym eller mycket längd, den är dock jätte vattenfast vilket är bra. Jag kommer inte köpa om den eftersom jag inte gillade den speciellt mycket.
 
Sally Hansen - Super Shine Shiny Top Coat
Helt okej topp lack, höll bra på naglarna och var väldigt ''shiny'' vilket är bra. Blev som vanligt klumpigt efter ungefär en månad men det får man väl räkna med, ett bra topp lack i alla fall.
Jag var på jakt efter ett lila läppstift och hittade detta från Estée Lauder idag. Jag älskar Estée Lauders Pure Color läppstift eftersom de sitter som berg och är jättefina. Detta läppstift är i formulan matte och heter Violet Crush, köpte det på Åhléns för 305 kr.
Ett utav de viktigaste stegen i en sminkning är enligt mig ögonbrynen, det gör så att allt ''smälter ihop'', ögonenbrynen utger dessutom ca 80% utav ansiktsuttrycken, därför tycker jag att det är viktigt att få till ögonbryn som ser bra ut. Mina ögonbryn ser ganska olika ut, eftersom det ena är mycket glesare än det andra, därför fyller jag i mina med en ögonskugga från Too Faced (velvet revolver), behövs det fyllas i mer så blandar jag in Sexpresso också. Vill man att ögonbrynen ska se mer naturliga ut, så är det bäst att fylla i dem med en skugga, vill man ha mer form på ögonbrynen kan man använda sig utav en penna. Jag använder mig som sagt av en ögonskugga samt en smal sneskuren borste från elf som jag tycker fungerar helt okej. Och ögonenbrynen behöver inte se helt symetiskt lika ut, för ''eyebrows are sisters, not twins'' (världens mest uttjatade uttryck).
Idag fick jag hem min Glossybox, blev glatt överaskad att den faktist kom rätt månad, Glossybox har jufått mycket kritik för att de ha skickat ut boxarna så sent men de har börjat bättra sig verkar det som. Denna box var helt okej tycker jag. Inte så säker på färgerna på Eyelinern från HOTmakeup, tror aldrig att jag kommer att använda en lila eyeliner men värt ett försök antar jag, läppglanset från Pierre René vet jag inte heller om jag kommer att få så mycket använding av pga av färgen. Men jag älskar läppbalsamet från Figs & Rouge, samt ögonfransböjaren, en klar förbättring jämfört med den från Dollar Store som jag har användt innan.
 
 
Gillar verkligen detta gula nagellack. Jag har haft på ett vitt nagellack under förr att färgen ska se starkare ut, ett bra litet tips så där.
Essie - Butler Please, Sally Hansen - Barley Blue Bell, Color Club - Age of Aquarius, Maybelline - Mint for life
Essie - Watermelon, Calvin Klein - Hint of Pink, Revlon - Desiree
OPI - Hot & Spicy, Maybelline - Orange Couture, Mavala - Acid Yellow
Isa Dora - Gold Sparkles, Essie - Buy me a Cameo, Essie - Matte About You
För ett tag sedan så skrev jag ju att jag skulle göra en review på L'oréal's False Lash Telescopic mascara. Jag har testat denna ett tag nu och jag tycker om den. Det är en smal gummiborste, vilket jag föredrar framför tjocka borstar eftersom jag tycker att det är lättare att applicera mascaran med en smalare borste eftersom man når alla fransar bättre.
Denna mascara ger nästan ingen volym, vilket jag inte har några problem med eftersom jag inte vill ha fransar med mycket volym utan längd, vilken denna mascara ger. 
Som ni ser så ger mascaran väldigt mycket längd och det gillar jag. Den kostar 169 kr så inte speciellt dyrt, vilket är bra. Den håller länge smular inte under ögonen, inte på mig i alla fall. Jag gillar verkligen denna mascara  eftersom den ger bra längd, vågar till och med säga en utav mina favoriter.
Ser ut som om jag är lite vimsig på första bilden men it is what it is, kan skylla på att jag är trött eller att jag var på väg att blinka eller något
Så jag valde att klippa av håret... Som du ser så var mitt hår väldigt slitet och det såg bara hemskt ut så jag valde att klippa av allt de slita, så just nu ser håret mycket friskare ut dock är det mycket kortare men det växer väl ut och då hoppas jag att det inte kommer att se lika slitet och risigt ut.
Jag kollade nyss på denna video om anorexi och jag tycker att alla borde kolla på den. Och jag vet att den är jättelång men jag vet att vi alla sitter och kollar på skitprogram på TV'n hela tiden ändå så. Jättebra video som alla borde se.
  
En utav mina favoritbloggar Comaheart har skrivit mycket om denna foundation och hon gillar den verkligen. Så när min Max Factor foundation tog slut så tänkte jag prova denna. Jag har bara testat den på min hand än så länge och den verkar jättebra. Den kostade 405 kr så jag hoppas att den är värd priset.
 
Jag älskar röda läppar och har det väldigt ofta, speciellt när jag har bråttom på morgonen. Jag har ganska många olika röda läppstift men mitt absoluta favorit är Lumenes Raspberry Miracle Lip Sorbet i färgen 15. Den perfekta röda för sommaren. Den kostar bara 99 kr och finns att köpa på alla ställen där man kan köpa Lumene. Och Lumene är ju känt för att vara mer ekologiskt osv, så det är ju bra if you are in to all of that.
Helt okej glossybox. Blev väldigt glad över hårprodukten från Wen eftersom jag har hört mycket bra om den plus sett den på TV-shop. And I'm a sucker for TV-shop. Parfymen och deon luktar även gott så det ska bli spännande att testa.
Batiste Dry Shampoo - Floral & flirty blush
Jag har tidigare berättat om min kärlek till torrshampoo och hur mycket jag älskar det. Denna är min favorit utav de jag har testat. Jag föredrar denna över de andra sorterna från batiste (även fast batiste är mitt favoritmärke på torrshampo0). Den luktar lite blommigt (obviously) och hjälper håret att se fräshare ut, samtidigt som de känns bra i håret. Kommer köpa om denna när jag har avnändt slut på det torrshampoot jag använder nu.
 
Åhléns - Brun Utan Sol
Hello there old friend. Använde slut på en utav dessa också. Denna har jag skrivit om förut och mina tankar har inte ändrats så HÄR kan du läsa det inlägget.
 
Aussie - 3 Minute Frizz Remedy Deep Treatment
Tycker även att denna är bra. Har användt upp en utav dessa tidigare dock är detta en annan variant. Jag tyckte om denna mer än den andra eftersom den var till för hår som var utsatt för värme och jag använder nästan aldrig värme längre så det känns lika onödigt att använda det då. Dessutom så luktar den bättre. Jag använder just nu ett balsam från Aussie men när det tar slut så kommer jag köpa om en utav dessa deep treatments, vet dock inte om jag köper om den för frissigt hår.
 
Aussie - Take The Heat Shampoo
Som sagt så använder jag inte värme på mitt hår längre så denna känns just nu lite meningslös, använder man mycket värme så skulle jag rekomendera denna. Fungerade bra och jag har köpt ett nytt shampoo från Aussie, dock inte i Take The Heat-serien, vet inte heller om denna finns kvar eftersom den tydiligen är limited edition.
 
Clearasil - Overnight Washcreme
Detta var bara en produkt som jag använde bara för att få slut på den. Dessutom står det på tyska på förpakningen så jag förstod aldrig riktigt vad den skulle göra (är det någon tysk som läser detta får ni gärna översätta etiketten till mig) så jag använde det bara som en cleanser, men den fungerade väl helt okej antar jag, gjorde egentligen ingenting och därför kommer jag inte köpa om den.
 
Trind - Nail Repair
Jag fick denna i en glossybox och jag tyckte, igen, att den inte gjorde någonting. Jag har en annan nagelstärkare som jag tycker mer om en denna. Dessutom så torkade den ut väldigt fort. Kommer inte köpa om denna eftersom den inte gjorde något för mina naglar.
 
The Body Shop - Vitamine E Moisture Cream
Denna är jättebra om man har torr hud vilket jag har, personligen tycker jag inte att den är värd priset då. Den kostar strax över hundralappen. Jag använder just nu en dagkräm från Garnier som jag tycker är lika bra, dessutom är den mycket billigare. Så nej, denna kommer jag nog inte köpa om även fast den är bra.
 
The Body Shop  - Vitamine E Night Cream
Detta är perfekt om man har torr hy eftersom den är väldigt tjock och återfuktar huden bra. Vilket är bra att ha under natten eftersom man måste ha lite lättare ansiktskrämer på dagen om man ska ha sminköver. Älskar verkligen denna nattkräm och jag köpte nyss en ny. Den är dock ganska dyr (175 kr) men jag har inte hittat en nattkräm som funkar lika bra så då är det bara att betala och se glad ut. 
 
 
Jag behövde en ny mascara så i lördag så köpte jag en ny, tyckte också att jag behövde lite nya nagellack. Färgerna heter Acid Yellow, Crystal Clear och Orange Couture. Planerade även på att göra en review på mascaran men jag måste vänta på att min andra blir gammal för jag vill inte ha flera öppna samtidigt.