Lyckades få tag på den väldigt omtalade sminkborttagningen Bioderma på ett apotek i Thailand och jag blev alldeles till mig! Jag fick betala strax under 200 kr för den, vilket jag inte tyckte var så farligt. Jag har bara hunnit provat den några gånger så jag har ingen riktig åsikt om den ännu, men jag håller er uppdaterade. 
Den första rougern är ifrån Sleek och heter Rose Gold och den andra är ifrån Meybelline och heter Peachy Sweetie. 
1. Maybelline - Lip Polish (GLAM 2)
2. Maybelline - Bold Matte (MAT7)
3. Beauty Cottage - Long Lasting Lip (Sweetie Pink)
4. Revlon - Lip Butter (Lollipop)
5. Soap & Glory - Sexy Mother Pucker Plumping Lipgloss (Yummy Plum)
6. Revlon - Lip Butter (Cherry Tart)

 Jag fick tidigare en förfrågan om jag kunde göra en review på IsaDora's Wake Up MakeUp foundation, vilket jag ska göra, dock kan det nog ta lite tid. Jag kom hem ifrån Thailand igår kväll och den foudationen är just nu lite för ljus för mig. När jag har fått tillbaka min "naturliga" hudton så ska jag göra reviewn! 
Som många säker vet så är jag just nu i Thailand och flygresan dit är extremt lång (10-12 timmar). Jag såg till att packa med mig lite hudvård osv för att ta hand om min hy på flyget. Luften på flygplan är väldigt torr och torkar ut ens hud väldigt mycket.
Dettta tog jag alltså med mig i handbageget, och som många vet så är det väldigt viktigt att man inte får ta med sig några vätskor i handbagaget om det inte är speciellt paketerat. Reglerna är att varje förpackning måste innehålla mindre än 100ml och dessa förpackningar måste sedan vara packeterade i en förseglad 1liters påse. Det finns många små rese-sätt man kan köpa, jag köpte mitt på Dollar Store för bara 20 kr.
1. Ansiktsservetter
Jättebra för att på ett enkelt och smidigt sett ta av sig sminket, eller bara tvätta ansikter, utan att lämna flygstolen.
2. Bomullspads
Även detta är ett enkelt sett att applicera toner med, de tar inte heller någon större plats.
3. Foundation
Detta är mer utav ett säkerthetskort för mig, detta behöver du absolut inte ta med dig. Men jag packade med det ändå, utifall jag skulle vilja täcka något när jag ska kliva av planet.
4. Toner/Ansiktsvatten
Ansiktstoner är bra för att återställa pHvärdet i ansiktet efter man har tvättat det, samt för att ta bort rester ifrån smink eller andra orenheter. Alltid bra att använda när man rengör huden
5. Dag- och nattkräm
Dag- och nattkrämer är ett måste, speciellt på flygplan. Som sagt så är luften på plan väldigt torr och all fukt i huden bara sugs ur, så att få in lite extra fukt är alltid bra.
6. Vatten
Vatten tog jag med mig i en sprayflaska, bara för att fräscha upp lite. Det kan vara skönt att bara spraya lite vatten på ansiktet under flyget.
Min årsprenumeration på GlossyBox har nu gått ut och jag har önskat mig en förnyad prenuemeration i födelsedagspresent utav mor och far. I detta inlägg så tänkte jag i alla fall visa några utav de favoritprodukter som jag har fått testa via GlossyBox.
Karmameju - Natural Konjac Sponge
Detta är en liten svamp som används till att rengöra ansiktet med. Jag använder den till att applicera min toner varje morgon och kväll och jag tycker att den fungerar utmärkt. Den exfolierar samtidigt som den rengör huden väldigt grundligt, den är även väldigt snäll mot plånboken eftersom den används istället för bomullspads. En jättebra produkt som jag aldrig hade köpt själv. 
The Body Shop - Vitamin E Nourishing Night Cream
Jag nämner denna i nästan varje inlägg känns det som, so you know the drill. Jag fick ett test på denna i Mars GlossyBox och har användt den enda sedan dess.
Nails Inc - Victoria
Mitt absoluta favorit nagellack var ett som jag fick i decembers GlossyBox. En jättefin mörkröd färg som jag använder hela tiden. En typsik frida-färg. 
Emite - Eyelash Curler
En jättebra ögonfransböjare som håller fransarna böjda nästan hela dagen. Den är även väldigt enkel att använda. Denna fick man med i junis box.
Oriflame Beauty - Wonder Lash Mascara
Denna mascara tyckte jag först inte var något speciellt, men nu så älskar jag den. Den ger inte speicellt mycket längd, dock så är den grym på att separera fransarna, vilket jag verkligen gillar. Gillar du sådana fransar så rekommenderar jag denna mascara. Denna fick man med i novembers box.
Bella Pierre Cosmetics - Excite
En jättefin vit/rosa skimmrig färg som passar jättebra över svart/gråa färger. Använder alltid denna när jag gör svarta eller gråa sotningar.
Da Vinci - 05 Earth
Även denna är en jättefint lösögonskugga. Denna passar jättebra att bara ha själv på hela ögonlocket och jag använder denna ofta då jag inte orkar göra någon "riktigt" ögonsminkning.
Sheer Cover - Lip-to-Lid Highlighter Bronzing Tan Minerals
Detta är en highlighter som är väldigt för mörk för mig så jag använder den som ögonskugga istället. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så gillar jag att ha väldigt varma, bruna skuggor på mina ögon och denna produkt är en perfekt sådan färg. Denna använder jag väldigt ofta om jag vill ha lite skimmer på ögonen.
Oral-B - 3D White Luxe Glamorous Shine
Denna tandkräm fick man i januari boxen och jag verkligen älskar den! Jag trodde aldrig att jag skulle tycka om en tandkräm såhär mycket. Men denna tandkräm är verkligen grym. Tänderna ser väldigt mycket vitare ut efter man har borstat tänderna och jag är sådan person som vill att mina tänderna ska vara riktigt vita, nästan så de skiftar i blått och denna tandkräm ger mig ett bra resultat. 
I detta inlägget så tänkte jag visa några utav de sminkprodukter jag tog med mig på semestern. Allt visas inte i inlägget utav bara några produkter
 
1. Lancome - Hypnose Star Mascara
2. Maybelline - 24h Color Tattoo (On and On Bronze)
3. Maybelline - 24h Color Tattoo (Pink Gold)
4. Mac - Naked Lunch
5. The Body Shop - Baked-To-Last Eyeshadow ()
6. Make Up Store - Eyedust (24 carat)
7. IsaDora - Cream Mousse Eyeshadow (Champagne)
8. Bella Pierre - Eyeshadow (Exite)
9. Too Faced - Natural Eye Collection
1. IsaDora - Mousturizing Lipgloss (Tropical Pink)
2. Make Up Store - Lipstick (China Red)
3. Estée Lauder - Pure Color Lipstick (Cherry Passion)
4. Sally Hansen - Lipgloss (Gleaming)
5. MAC - Lipstick (Rebel)
6. MAC - Lipstick (Hue)
7. Hawaiian Tropic - Sunkissed Lipgloss (Manga & Papaya)
8. Catrice - Lipstick (Pinkadilly Circus)
1. NARS - Blush (Deep Throat)
2. NARS - Radiant Creamy Concealer
3. Benefit - The POREfessional
4. Clarins - Everlasting Foundation
5. IsaDora - Wake Up Make-Up Foundation
6. IsaDora - Bronzing Powder (Matte Tan)
7. Deborah Milano - Blush (Peach)
8. Make Up Store - Cover All Mix Concealer
9. Estée Lauder - Pure Color Blushes (Soulful Spice, Brazen Bronze, Lover's Blush)
10. Loréal - Nude Magique BB-cream
Jag har länge velat testa denna foundation och jag fick äntligen tummen ur och köpte den. Let me know om ni vill ha en review eller veta mer om den.
Neutrogena - Oil-free Make-Up Remover
Denna fick jag i julklapp och har användt den sedan dess och den fungerar helt okej. Det är ingen mirakel produkt, jag är inte heller speciellt petig när det kommer till sminkborttagning eftersom jag inte använder vattenfastsmik. Denna var hur som helst bra och jag skulle absolut kunna köpa om den igen.
System Professional - Repair Mask
En bra hårinpackning som gjorde håret mjukt. Det var ingen större skillnad mellan denna och balsamet som jag visade i förra månadens empties. Helt okej i alla fall men jag har balsam och inpackningar som jag gillar bättre.
Revlon - Equave Leave In Conditioner
Helt okej produkt. Inte denna är heller någon mirakelprodukt utan bara en "meh-produkt", men gör jobbet men är inte amazing. Jag brukar inte heller märka någon större skillnad på leave in conditioners, det kan bero på att jag har kort hår och det tovas inte speciellt mycket.
Batiste - Dry Shampoo Floral & Flirty Blush
Detta torrshampo älskar jag och har köpt om många gånger. Jag tycker dock att batsite är lite hit&miss. Vissa utav deras torrshampon är grymma (som denna till exempel) och vissa är inte alls bra (XXL volume och de som specialiserar sig på vissa hårfärger till exempel). Denna gillar jag eftersom det håller håret fräsht längre och håret känns inte äckligt utav det. Jag testar just nu Fruity & Cheeky Cherry som jag tycker är lika bra som denna.
Oriflame Beauty - Wonder Lash Mascara
En bra mascara som är grym på att separera fransarna. Den ger inte speciellt mycket längd eller volym men det är en jättebra vardagsmascara. Jag skulle absolut köpa om denna, dock så har jag redan andra mascaror som jag vill använda slut på innan jag köper om någon. 
Idag åker jag till Thailand och blir borta i två veckor, så det kommer att vara tomt här i bloggen (som om det redan inte har varit det). Jag har dock skrivit några tidsinställda inlägg som kommer att komma upp under de senaste två veckorna, sedan kanske jag slänger något mobilinlägg också om jag känner för det. Det var bara det jag ville säga, utifall någon skulle undra varför jag inte hade bloggat på typ två månader.