Pixiwoo drivs av systrarna Sam och Nic Chapman. De båda är utbildade make-up artister och de är verkligen jätteduktiga. De har mycket variation på det dem gör och det gillar jag. De gör jättefina tutorials, både naturella och mer dramatiska.
 
 
 
Tanya Burr har jag visat innan men hon är jätteduktig. Också utbildad make-up artist, samt svägerska (eller något liknande) till pixiwoo. Hon gör oftast ganska naturliga sminkningar som är lätta att använda.
 
 
Zoe gör inga tutorials, dock gör hon många andra skönhetsrelaterade videos, hon gör många andra videos också där hon pratar om lite allt möjligt. Hon är i alla fall rolig och lätt att kolla på, supersöt tjej som jag aldrig tröttnar på.
 
 
Louise gör, lika som Zoella, videos om lite allt möjligt med mest skönhetsrelaterade videos. Louise har en dotter så hon gör även många videos om typ ''mamma-saker''. Hon är rolig att kolla på och tipsar om bra saker.
 
 
Estée gör mest sminkvideos, även lite tutorials. Hon är väldigt rolig och bryr sig inte så mycket om vad man ''ska'' göra utan hon gör mer som det passar henne, vilket jag tycker gör hennes videos mer intressanta än många andra beauty gurus. Lätt och rolig att kolla på.
Har du träffat mig de senaste dagarna så vet du hur jag har tjatat om premiären för Here Comes Honey Boo Boo, men jag är så jävla excited! Det handlar i alla fall om Honey Boo Boo (Alana Thompson) och hennes familj som bor i Atlanta, Georgia i USA (såklart). De är i alla fall den mest motbjudande men skönaste familjen i hela världshistorien. Alana var med i Toddlers and Tiaras först och fick sedan hennes egen tvshow tillsammans med resten utav hennes familj.
 
(hennes klipp i Toddlers and Tiaras)
 
(trailern för Here Comes Honey Boo Boo)
 
Premiär är TLC onsdag 20 mars 22:00
Alla måste lyssna på Ulrik Munthers nya album Rooftop! Mina favoritlåtar är Requiem, Symphony, Thousand Years och You&You.
Ansikte:
foundation: Chanel - vitalumiere aqua (br10 beige rose - pastel)
concealer: Make up store - cover all mix
bronzer: Isa Dora - bronzing powder (48 matte tan)
rouge: Make Up Store - blush (fresh)
highlighter: Too Faced - Natural eyeshadow collection (Silk Teddy)
 
Ögon:
bryn: Calvin Klein - eyeshadow (best brown)
ögonprimer: Too Faced - Shadow insurance
Ögonlock: Mac - Naked Lunch
Ögonglob: Mac - Satin Taupe & Too Faced - Natural eyeshadow collection (Cocoa Puff)
eyeliner: Make up store - microshadow (pollution) & Loréal - kajal (white)
mascara: Estée Lauder - Sumpotuous Extreme (01 extreme black)
ögonfransböjare: Köpte på dollar store, glamoröst
 
Läppar:
Estée Lauder - Pure color lipgloss (Garnet Desire)
 
Förlåt för en iphone bild men ljuset blev alldeles för rött när jag tog med mig riktiga kamera och jag hatar att använda blixt.
♣ Jag spenderar säkert 80% av min vakna tid på tumblr
♣ Mina största fobier är höjder, råttor och ormar
♣ Jag kan hela låten Thrift Shop av Macklemore utantill, vet inte om detta är något att vara stolt över...
♣ När jag fyller 18 ska jag tatuera in ''höger'' på högerhand och ''vänster'' på vänsterhand
♣ Jag måste dricka ungefär åtta glas vatten om dagen annars får jag ödleskinn
♣ Mitt största intresse i livet är att shoppa
♣ Jag har one direction-sängkläder, för come on, vem vill inte ha one direction i sin säng?
♣ Jag kan nästan lova att jag kommer vara med i Sveriges Värsta Bilförare om några år
♣ En gång tog det 45 minuter för mig att ta en okej instagram bild, good job there Frida
♣ Mina favoritord är ''literally'' och ''bungalow''
Gjorde om min nagellacksförvaring igår eftersom jag ville ha alla stående på en rad istället för framför varandra för då ramlade alla hela tiden och det blev som ett dominospel inne i mitt skåp där de stod förut. Whatever, this is how it looks right now.
Jag köpte för ett tag sedan dessa två krukor att ha mina sminkbortar i. Jag hade dem i ett par gamla syltburkar förut men tyckte det var jättefult så jag köpte dessa på Karlsson för 19 kr styck, kap.
 
Jag tänkte börja med att göra empties, det är när man sparar ihop de produkter man har användt under en månad (eller hur lång tid man vill) för att sedan göra en liten review på dem. Detta är alltså mina ''empties'' för Februari.


Björn Axén - extreme care conditioner
Jag gillade verkligen det här, mitt hår kändes mjuk och lite tjockare när jag använde det här, dock är det ganska dyrt, skulle gärna köpa om det men just nu håller jag på att testa lite nya balsam, kanske köper detta igen sen.
 
Neutrogena - blackhead eliminating toner
Fungerar utmärkt, märker egentligen inga jättestora skillnader på min hud men den håller min hud under kontroll vilket är egentligen allt man kan begära utav denna. Testar just nu en från clerasil men jag skulle nog säga att jag gillar denna mer och kommer nog köpa om den.
 
Gripen - aceton
Jag använder denna till att ta bort nagellack, och jag vet att man ska använda nagellacksbortagning utan aceton men jag tycker att det är för ''svagt''. Då använder jag hellre denna och en nagelolja eller något. Jag gillar denna för att det går snabbt att ta bort nagellacket (vilket är det tråkigaste som finns) och jag har redan köpt en ny flaska.
 
Neutrogena - pink grapefruit oil-free moisturiser
Vet egentligen inte varför jag köpte denna eftersom jag inte har oljig hud utan väldigt torr hud och behöver då mer fukt än vad som fanns i denna. Den luktade gott i alla fall men kommer inte köpa en ny. Tror den fungerar utmärkt för någon med oljig hud dock.
 
Åhléns - brun utan sol
Hade egentligen kvar denna från i somras. Jag hade bara en användning kvar och då gjorde jag slut på den nu så jag kunde slänga bort den någongång. Detta är hur som helst en jättebra BUS (inte för att jag har testat så många, typ tre stycken). Den blir inte kladdig eller flammig och den håller i kanske tre dagar. Jättebra och kommer defintetivt köpa om till sommaren.
 
L'oréal Elvital - Total Repair 5
Jag använde denna jämt när jag gick i typ sjuan/åttan och älskade den. Köpte om den för ett tag sen och har inte märkt någon skillnad på mitt hår alls, man kan lika gärna bara anända ett vanligt balsam enligt mig. Har och kommer inte köpa om.
 
Lush - I love juicy shampoo
Jag fick detta utav Moa i julas och älskade det. Det håller håret från att bli fett längre och luktar jättegott. Hade gärna köpt om, om det var lättare att hitta. Lush har inte så många butiker i Sverige och därför är det lite svårt att hitta, men jag kan köpa det online på lush.se vilket jag kanske gör. Springer jag förbi en Lush-butik någongång så kommer jag att köpa om det.
 
Acnicyl cream
Detta är också en sån produkt som jag inte har märkt någon skillnad på, och kan inte heller säga om jag gillade den eller inte eftersom den inte gjorde något. Denna kan även användas som en moisturiser om man har oljig eller normal hud, men eftersom jag har torr hud så var jag ändå tvungen att använda en annan moisturiser ovanpå och det kan lätt kännas tungt och typ ''kletigt'' eftersom huden får problem att ta upp all fukt. Kommer inte att köpa igen eftersom den inte gjorde någon.
 
Chanel - vitalumiére aqua
Den bästa foundationen jag någonsin användt. Den ger lätt till medel täckning men den är ''buildable''. Känns vänligt lätt på huden och fungerar bra på alla hudtyper, den har även spf 15 vilket alltid är ett plus. Den är svindyr men ändå värd pengarna och jag har köpt en ny redan.
 
Mavala - minute quick-finish top coat
Jag gör slut på topplack som om det vore vatten, känns som att jag köper en ny varannan vecka. Denna fungerade helt ok. Naglarna torkade snabbt, de blev glansiga och nagellacket höll längre utan att ''shippa''. Dock torkade lacket ut ganska snabbt och blev lila, sen så hatar jag när penslarna inte når ner till botten utav nagellacksflaskan så man måste hålla ut nagellacket i slutet, så himla drygt. Annars så var det bra och kommer nog att köpa ett nytt utav dessa.