I julklapp så fick jag detta läppstift ifrån Estée Lauder i deras serie Pure Color Envy i färgen Irresistible. Denna formula på läppstift är min absoluta favorit formula. De sitter länge, formulan är väldigt mjuk och återfuktande, och även när denna fukt är borta så sitter läppstiften kvar lite som en "stain". Dessa läppstift kostar 305 kr, vilket är ganska dyrt, men det är ett pris som jag skulle kunna spendera på ett läppstift som detta. Dessa läppstift finns att köpa här
 
Färgen till vänster heter Sandsten och färgen till höger heter Granit.
Som jag har nämnt i tidigare inlägg så har jag gillat när mina fransar är väldigt klumpiga på senaste tiden, men har inte riktigt hittat en mascara till det. Jag har hört att denna mascara ska vara bra för just klumpiga fransar, vilket jag kan hålla med om delvis. Dock så anser jag att den är väldigt tidskrävande för att uppnå den effekt som jag vill ha, den är också väldigt klumpig att anävnda eftersom borsten är så stor så jag kladdar mer än vanligt med denna mascara. Dock så blir resultatet fint, men bara att den är väldigt kladdig och tidskrävande att använda.
 
Detta är en tvål som jag använder för att tvätta mina sminkbortstar med. Det är verkligen smidigt när den är i en liten behållare, men den är även väldigt bra för att tvätta borstar med, eftersom det går fort och de blir väldigt rena, dessutom luktar de gott efteråt också, eftersom tvålens doft. 
Jag rör alltså runt borsten i tvålen sedan sköljer av med vanligt rinnande vatten. Detta är ett väldigt enkelt sätt att tvätta sminkbortstarna på och eftersom det är så extremt tråkigt så blev jag väldigt glad när jag hittade denna tvål! Denna tvål kan du köpa här, men jag vet att Make Up Store har en liknande. 
Denna produkt är en sminkborttagning ifrån L'ORÈAL som sägs vara väldigt lik Bioderma, som är en utav sminkindustrins mest omtalade sminkborttagningar. Det är alltså ett rengörande vatten som ska vara väldigt skonsam mot huden och kännas i princip endast som vatten. Jag har själv testat Bioderma och tycker att den var väldigt bra, dock så säljs inte Bioderma i Sverige utan man måste betälla den på nätet för att få tag på den. Denna ifrån L'ORÈAL är betydligt enklare att få tag på då den säljs i princip varje matvaruaffär. Hur som helst så gillar jag verkligen denna produkt och den är väldigt skonsam emot ögonen och tar bort sminket smidigt och enkelt.
På den första bilden så har jag applicerat ett matt läppstift, en flytande eyeliner och en krämögonskugga, för att se hur enkelt denna sminkborttagning tar bort dessa tre swatches. På andra så har jag dragit en en svep med sminkborttagningen på en bomullsrondell och man kan se en klar skillnad. På bild tre så har jag försökt tagit bort det så gott som möjligt. Man kan se att läppstiften och eyelinern fortfarande sitter kvar lite, men dock inte mycket alls, detta brukar vanligtvis försvinna om man sköljer med vatten, vilket jag inte hade gjort på bilden. Enligt mig så är denna sminkborttagning helt klart likgiltig med Bioderma och verkligen något jag skulle köpa om. En produkt jag verkligen skulle rekommendera alla som letar efter en bra sminkborttagning. 
 
För mig är det väldigt viktigt att ha välvårdade händer och naglar och jag gör mitt bästa för att få så pass fina naglar som möjligt (lyckas inte alltid dock) och det är min nagelvårds-rutin för att uppnå det!
1. Jag börjar alltid med att fila mina naglar och det gör jag med en glasnagelfil, just för att jag anser att de är väldigt skonsamma mot naglarna och håller länge.
2. Efter jag har filat och tagit bort tidigare nagellack,om jag har haft något, så är det dags att måla på nytt. Använder jag en mörk eller färgstark färg så brukar jag lägga ett baslack, men lack som det på bilden färgar sällan av sig på mina naglar. Just detta lack heter Lady Like och kommer ifrån Essie. Topplacket jag alltid använder kommer ifrån Seche Vite och det gör så att naglarna torkar snabbt och blir väldigt glansiga och fina. 
3. Jag är alltid väldigt noga med att använda någon sorts nagelbandsolja, just för att återfukta nagelbanden som lätt blir torra och frasiga. Dessa två kommer ifrån Essie och både fungerar jättebra och jag skulle varmt rekommendera någon sorts nagelbandsolja.
4. Jag är även väldigt noga med att allitd återfukta mina händer, speciellt nu på vintern. Denna handkräm kommer ifrån KICKS, men jag har många olika som jag använder. Jag anser att det är viktigt att hålla händerna återfuktade och mjuka så man slipper självsprickor.
All done! 
 
En utav mina favorit kombinationer att ha på läpparna den senaste tiden! Läppennan är Whirl ifrån MAC, Läppstift är också ifrån MAC och heter Velvet Teddy och läppglanset är ifrån Makiash och heter Sparkling Pink.
Två utav skönshetsvärldens mest hypade ögonbrynsprodukter är Anastasia's Brow Wiz och Anastasia's Dipbrow Pomade. I det här inlägget tänkte jag jämföra de två och berätta vilken jag föredrar!
Anastasia's Brow Wiz är en ögonbrynspenna som är ganska hård i konsistensen, vilket gör den lätt att måla på utan att brynen ser kladdiga ut. Denna penna har även en superbra liten brynborste på ena sidan vilket alltid är användbart. Med denna penna så blir resultatet ofta ganska naturligt.Vad jag tycker är negativt med denna är att den tar slut väldigt fort och den är faktiskt ganska dyr, speciellt när man måste köpa nya så ofta.
 
Anastasia's Dipbrow Pomade är en krämprodukt som också används på brynen. Denna produkt är väldigt enkel att applicera och man kan enkelt bestämma om man vill ha ett mer naturligt eller mer markant resultat. Denna produkt är även vattenfast och den är extremt dryg, vilket alltid är ett plus. 
 
På denna bild ser ni Brow Wiz till vänster och Dipbrow Pomade till höger och för att vara ärlig så ser man ingen större skillnad såhär, mer än att Dipbrow Pomade ger mjukare linjer, vilket kan ha att göra med att det är en krämprodukt. Som jag nämde i ett tidigare inlägg så gillar jag när mina bryn är ganska markanta och därför föredrar jag också Anastasia's Dipbrow Pomade, även fast jag gillar båda produkterna väldigt mycket. Dipbrow Pomade är också mycket mer prisvärd, Brow Wiz innehåller 0.85 g och kostar 219 kr, medan Dipbrow Pomade innehåller 4.0 g och kostar 245 kr, detta betyder att Brow Wiz kostar ca. 258 kr/gram och Dipbrow Pomade kostar ca. 61kr/gram, så detta betyder att Dipbrow Pomade egentligen är billigare, även fast hyllpriset inte är billigare. Så om jag måste välja så väljer jag Dipbrow Pomade, även fast de båda är bra så passar den mig lite bättre!
 
 
 
Jag har på senaste tiden har jag fått dille på beiga naglar, eller mer rosa/beige! Dessa är några utav de färger som jag har älskat på senaste tiden!
Topshop - Domestic Goddess
Sally Hansen - Nude Now
Essie - Lady Like
Essie - Eternal Optinist
L'ORÈAL - Beige Boheme
OPI - Taupless Beach
För några veckor sedan så skaffade jag min andra tautering och efter min första tautering så valde ju jag att berätta lite om den så jag tänkte göra densamma nu. 
 
Jag valde att göra en fyrkant på insidan av min vänsterarm. Anledningen till varför jag gjorde en fyrkant var just för att påminna mig om just den här tiden i mitt liv, som faktiskt har varit jättebra. Fyrkanten kommer ifrån mitt favoritband the 1975 (deras symbol är en fyrkant) och jag valde just den symbolen för att bandet är grymt, men också för att både jag och mina vänner har lyssnat på detta band så musiken kommer att påminna mig om denna tid i mitt liv. Så det var väl lite till varför jag valde att tatuera in just denna fyrkant, för att föreviga den här tiden av mitt liv.
 
Inlägget där jag berättade om min första tatuering så minns jag att jag sa att smärtan var ungefär en 2:a, kanske 3:a, denna tatuering gjorde mycket ondare. På insidan av armen så är huden väldigt tunn, vilket också betyder att det kommer att göra ondare, liksom "bita-i-kinden-ont". På en skala mellan 1-5 så skulle jag säga att det var en 3,5 eller 4. Den tog kanske tio minuter att göra och jag gjorde den på Le Papa Tattoo i Arbrå, en studio jag verkligen rekommenderar, mycket bättre än studion jag gick till med min första tatuering. 
 
 
L300 - Eye Make-Up Remover
Denna sminkborttagning var bra enligt mig. Den tog bort sminket lätt och sved inte i ögonen. Det negativa med denna var att förpackningen var väldigt liten men den var ändå ganska dyr, för det lilla man fick. Jag köpte denna för jag ville ha en liten förpackning sminkborttagning när jag åkte till Kenya och den var bra till det, dock inget jag skulle köpa om!
Oliva by CCS - Eco Night Cream
Denna nattkräm var helt okej, men för mig så återfuktade den inte tillräckligt. Jag gillade att denna inte kändes kletig och att den sjönk snabbt in i huden, men som sagt så återfuktade den inte min torra hud. Jag kommer nog inte att köpa om denna men den var helt okej!
L'ORÈAL - Sublime Fresh Deep Pure Foaming Water
Denna var helt okej den med, rengjorde ansiktet och fick det att kännas rent och fräscht, dock inget jag behöver. Skulle kunna tänka mig köpa den igen, men inget måste!
The Body Shop - Body Butter Wild Argan Oil
Jag fullkomligt älskar The Body Shop's Body Butter. De återfuktar bra, sjunker in i huden relativt fort och känns bara jätte härliga. Denna lukt var limited editon och jag tror inte att den går att få tag på längre, vilket är synd eftersom jag gillade den nötiga doften. Skulle absolut köpa om!
The Body Shop - Body Butter Papaya
Jag har i princip inget annat att tillägga när det gäller denna, mer än att denna doftade väldigt gott, men jag föredrar nog doften Wild Argan Oil, denna doft tröttnade man ganska lätt på.
L'ORÈAL - Telescopic Mascara
Denna mascara är verkligen jättebra! Jag gillar när mina fransar är långa och klumpiga och det gör denna mascara, så därför gillar jag den faktiskt väldigt mycket. Jag skulle absolut köpa om denna just eftersom jag tycker att den är grym!
MAC - Pro Longwear Concealer (NC15)
Denna concealer är en utav mina favoriter och jag använder den varje gång jag sminkar mig. Denna är jättebra för att ljusa upp ansiktet med och samtidigt täcka mörka ringar under ögonen. Jag tycker att denna concealer är super och har redan köpt om den!
 
Jag tycker att ögonbryn är väldigt viktigt och går knappt ut om de inte är ifyllda. Jag gillar mina ögonbryn stora, markerande och kanske buskiga och för att få det resultatet använder jag:
Anastasias Dipbrow Pomade (Taupe)
IsaDora - Eyeshadow Palette (Matte Chocolates)
Model Co - More Brows Eyebrow Gel
 
 
 
Dove Advanced Hair Series - Shampoo & Conditioner
Kueshi - Pure & Clean Revitalizing Face Toner
Absolute New York - Garlic Nail Treatment
Make Up Store - Microshadow Carpe Diem
Organic Cosmetics - The Caring Lipbalm

 Måste tyvärr meddela att jag blev väldigt missnöjd med denna box, vilket jag sällan blir eftersom det alltid brukar finnas något jag tycker jag bli roligt att testa. Shampoot och balsamet kan jag inte använda eftersom jag kör på balsammetoden. Tonern är väl helt okej, inte jätteroligt men kommer att använda. Nagellacket gav jag bort, just för att mina naglar är redan i ganska bra skick, så jag behöver inte använda produkter som den, eftersom jag aldrig märker någon skillnad ändå så. Ögonskuggan är GUL och jag kommer aldrig att använda en gul ögonskugga, så den hade jag klarat mig utan. Läppbalsamet var gammalt när jag fick det, luktar väldigt skumt (trots att det står att det ska lukta fruktigt) och konsistensen är väldigt hård och grynig, så det kommer jag absolut inte av använda. Jag hoppas att februaris box kommer att bli bättre i alla fall!