Sally Hansen - Continuous Treatment Base & Top Coat
Detta är ett väldigt bra topp och bas-lack från Sally Hansen. Jag gillade det verkligen eftersom det gjorde naglarna väldigt glansiga och gjorde så att nagellacket höll längre. Det enda negativa jag har att säga om detta är att det var svårt att veta när det var slut eftersom hela förbackningen är grå och man ser alltså inte hur mycket som finns kvar i flaskan. Jag har tidigare skrivit en review på denna som du kan läsa här. Jag skulle nog dock säga att jag föredrar topplacket från Seche Vite just nu.
Vichy - Normaderm Hyluspot
Detta är en liten kräm man ska lägga på finnar för att få dem att torka ut. Jag tycker att den funger prima. Den torkar ut finnen efter kanske 2-3 dagar, vilket är jättebra enligt mig. Detta är bara en teststorlek som jag fick i en GlossyBox, denna har dock hållt väldigt länge. Jag vill köpa den fulla storleken, dock har jag inte hittat den på de apotek jag har varit på.
L'oréal - False Lash Telescopic
En jättebra mascara som gör ögonfransarna långa och sepererade. Denna har jag också gjort en review på (här) där jag har skrivit mer om den. Det finns några andra mascaror jag skulle vilja testa nu men jag skulle defenitivt köpa om denna.
Mexx - Energizing Woman Beauty Shower Gel
En duschgel som hör ihop med en parfym från Mexx. Jag gillade verkligen lukten på denna. Den luktade ganska sportigt, fruktigt och ''varmt''. Jag skulle nog inte bara köpa om duschgelen utan då även med parfymen vilket också luktar väldigt gott.
LdB - Hydra Sensitive Lotion with Aloe Vera
Detta är en body lotion som jag har haft för alltid känns det som, men nu så använde jag äntligen upp den! Helt okej body lotion, speciellt till sommaren eftersom den inte är speciellt tjock i konistensen. Den är ganska flytande och lite rinnig, vilket inte stör mig så mycket. Men nu i höst och vinter så skulle jag nog föredra något lite tjockare och mer återfuktande eftersom kylan torkar ut huden. Men jag tyckte denna var helt okej i alla fall.
Neutrogena - Blackhead Eliminationg Toner
Det är väl ingen nyhet att jag gillar denna? Jag har testat andra toners men jag går alltid tillbaka till denna eftersom jag märker en skillnad på min hy. Finns inget mer att säga egentligen, jag gillar den och kommer att köpa om den igen.
Garnier - Nordic Essentials 24h Moisturising Day Cream
Jag har även nämnt denna innan och jag gillar den verkligen. Denna var det jag gick tillbaka till efter jag testade den från L'oréal som jag skrev om i inlägget jag la upp igår. Gillar denna, finns inget negativt att säga egentligen. Har redan köpt om den.
Calvin Klein - Navy Sparkle
L'oréal - Rock'n'roll Denim
IsaDora - Black Galaxy
OPI - Yodel Me on My Cell
OPI - Black Cherry Chutney
Gallery Colors - Black Sparkle
 
Detta är alltså tio produkter som jag inte tycker om speciellt mycket. Jag använder vissa utav dem men är inte säker på om jag skulle köpa om dem för att jag inte gillar de speciellt mycket.
 
TanCan - The Original Bronze Self-Tanning Spray
Denna fick jag i en GlossyBox för några månader sedan och jag gillar den verkligen inte. Det är alltså en brun-utan-sol i sprayform, vilket ska göra appliceringen snabb, enkel och ge ett jämt resultat. Allt denna gör är att göra huden fläckig. Det ser ut som att man har pigmentfläckar på huden och det är inte så jag vill se ut när jag använder brun-utan-sol.
L'ORÈAL - Nude Magique BB Cream
Jag vet att jag har tidigare sagt att jag gillade denna men tyvärr. Den ger ingen täckning och är alldeles för mörk. Det står att den ska ''anpassa'' sig till din hudton, vilket den inte gör eftersom jag blir orange när jag använder den. Därför gillar jag den inte.
KIKO - Lipstick (79)
Jag vann denna i en Giveaway (vilket jag är tacksam för och allt det där). Jag gillar verkligen formulan på läppstiftet. Dock passar det verkligen inte min hudton. Färgen är alldeles för orange och jag passar inte i orange. Det är den enda anledningen till varför jag inte gillar detta läppstift.
Elf - Eyelid Primer (Sheer)
Jag gillar verkligen elf och tycker att det är ett jättebra budget märke. Dock gillar jag inte deras primer för ögonen. Jag tycker helt enkelt inte att den gör något. Den gör inte ögonskuggorna mer färgstarka (oftast inte i alla fall, har märkt en skillnad på vissa bara), den gör inte heller att ögonskuggorna sitter bättre. Dock kostar den typ 16 kr också så man ska väl inte förvänta sig underverk. Föredrar i alla fall min andra primer från Too Faced över denna.
Maybelline - Illigeal Length Mascara
Detta är den mascaran jag använder just nu och jag måste säga att jag inte tycker om den speciellt mycket. Den ger inge volym och inte heller någon längd till ögonfransarna, den gör dem bara svarta. Mascaran är egentligen helt okej, dock ingenting jag skulle vilja köpa igen eftersom den är rätt dålig, inte hemskt men inte heller bra.
Aqualina - Pink Sugar
Denna parfym fick jag i julklapp och jag gillade den verkligen. Den är väldigt, väldigt söt och luktar som sockervadd och kemikalier, lite som parfymerna man hade när man skulle på skoldisco i fyran. Det är egentligen allt jag har att säga, alldeles för söt doft för mig och jag tycker bara om den om jag blander den med någon annan parfym, vilket jag nästan aldrig orkar göra.
Schwarzkopf Got2b - beach matt Salt Spray
Denna gör inte håret matt eller får håret att se ut som en ''mermaid'', det enda den gör att få håret att se okammat och skitigt ut. Jag tänkte använda denna om jag har hästsvans och vill ha den lite ''stökigare'' men det funkar den absolut inte till eftersom håret bara ser smutigt ut utav den. Rekomenderar den inte.
L'ORÈAL - Tripe Active Day
Den värsta utav alla. Denna dagkrämen lägger sig som ett lager på huden som sedan torkar, den torkar alltså inte IN i huden utan PÅ huden. Så när man sen ska lägga en foundation så ''gnuggas'' dagkrämen bort och man ser jättefläckig ut. Jag använde denna i två dagar sen var jag tvungen att köpa en annan för jag klarade inte av den, skitdålig.
Bare Minerals - Pretty Amazing Lip Color (Moxie)
Detta är ett flytande läppstift, vilket betyder att det är tjockare och har mer pigment än ett läppglans. Denna är även HELT fel färg och passar verkligen inte min hudton. Den är lite för ''neonig'' och ser bara jättedum ut på mig, den är även ganska torr och väldigt tjock och kletig och konsistensen. Gillar den inte.
Claudia Nail Polish - Flamingo

Fick även denna i en GlossyBox och jag måste säga att det är den fulaste färgen någonsin. Jag älskar rosa men detta ser bara billigt och barnligt ut. Seg konsistens och torkar aldrig, håller inte heller på naglarna speciellt länge (började shippa efter en dag för mig). Ful färg och dåligt nagellack, detta behöver du inte köpa.
Pixiwoo gjorde nyligen en video om sminkborstar där de pratar om bland annat rengöring osv, jag fick också ett repotage om rengöring av sminkborstar i min Glossymag så jag tänkte dela med mig utav dem.
 
 


köpte det omtalade Seche Vite topplacket idag, hoppas det är lika bra som alla säger
Jag var ner på stan tidigare idag och köpte en ny utav min favorit foundation i en ljusare färg eftersom min andra var för mörk. Sen köpte jag även tre nya nagellack. Det från OPI heter Peace & Love & OPI och de två från L'oréal heter Sequin Explosion och RockNRoll Denim, jättefina färger.
Jag blev nyligen nominerad utav Magda till ''Blog Your Heart Out-Award'', tack så mycket!
 
De nominerade får alltså ett gäng frågor de ska svara på på sin blogg och sedan nominera fem andra bloggar. Dessa bloggar ska egentligen ha under 100 följare på bloglovin' men eftersom jag inte använder bloglovin' så struntar jag i det och nominerar de jag vill, bad ass.
 
1. Vad eller vem uppmuntrade dig att börja blogga?
Jag började blogga när jag var typ elva eller något bara för att alla gjorde det. Sen blev jag mer intresserad när alla storbloggare kom, typ kissie, dessie, kenza och blondinbella och alla dem. Efter det hade jag en liten ''low-point'' och slutade blogga i några månader men fick ett nytt ryck igen nu efter jul när jag började läsa mer sminkbloggar och bestämde mig för att börja blogga om det.

2. Hur valde du ämne att blogga om?
I början bloggade jag bara om min vardag och musik och sånt, bara för att jag inte riktigt visste vad jag ville blogga om utan bloggade bara för att. Det var nu efter jul jag bestämde mig för att börja blogga mer om smink och skönhet eftersom det var sånna bloggar jag själv läste, samt att jag är väldigt intresserad.

3. Någonting som de flesta inte känner till om dig?
-Inget stör mig mer än folk som pratar engelska när de inte kan

- Jag är en bitch men ser snäll ut så ingen märker det, ett bra tips till alla bitchar där ute.

- När jag gillar något kommer jag att använda/äta/titta/lyssna på det hela tiden i en vecka. Har jag ett favorit läppstift så använder jag det varje dag tills jag tröttnar på det, samma sak med mat och musik och allt sånt.

4. Vilka tre ord beskriver din stil?
Estet-ig (Jag går föresten inte estet utifall du inte visste), tjejig, galen.

5. Vad gillar du att göra när du inte bloggar?
Ligga och lata mig och shoppa, my life is so glamourous. 

Mina nomineringar går till:

Jag tänker till och med vara så tråkig så jag nominerar de som vill göra dessa frågor, säg bara att jag nominerade dig.

För någon vecka sedan så köpte jag denna lilla palette från Wet n Wild och jag gillar den verkligen. Den är väldigt billig och finns är köpa på de flesta ICA affärer. Jag köpte ''Walkning on Eggshells'' vilket är den mest naturliga utav de olika färgerna som finns. 
 
Dessa är väldigt billiga (69kr) och de har väldigt bra kvalité för att vara så billiga. Bra pigment och väldigt ''krämiga'' i konsistensen, dock är de ganska smuliga. Finns som sagt att köpa på de flesta ICA affärer, de säljs också på Nelly (här hittar du dem). Rekommenderar verkligen dessa, speciellt om man är nybörjare inom smink.
Lumene - Beauty Base Illuminating and Smoothing Primer
Jättebra primer till folk med torr hud. Den ger huden mer fukt och lyster vilket passar min hy väldigt bra. Den kostar 99 kr tror jag vilket är ett väldigt bra pris. Dock gör denna inte att foundationen stannar på huden längre så har man problem med det så passar inte denna primer. Jag kommer definitvit att köpa om denna eftersom jag verkligen gillar den.
 
Goldwell - Dualsenes Color Extra Rich
En bra inpackning som gör håret väldigt mjukt. Detta ska dock vara en inpackning för färgat hår, vilket jag tycker ska betyda att hårfärgen ska hålla längre. Denna innehåller Glycerin vilket gör håret väldigt återfuktande men eftersom håret blir mer återfruktande så ''glider'' hårfärgen av fortare, så jag vet inte riktigt hur Goldwell tänkte då men okej. Jag kommer inte köpa om denna eftersom jag inte vet vart man köper den, sen är jag nöjd med min inpackning från Aussie.
 
Anatomicals - Your nose smells rose body cleanser
Jag fick denna i en glossybox och jag gillade den verkligen. Jag gillar blommiga dofter så denna luktade gott enligt mig. Men jag tycker dock inte att den har gjort mirakel, det är en body cleanser, den kan inte göra så mycket mirakel eller? Hittar jag denna och den inte är för dyr så köper jag om den men jag tänker inte leta upp den.
 
Aussie - 3 Minute Miracle (Frizz Remedy)
Jättebra inpackning som gör håret mjukt. Jag har inte det frissigaste håret men det här hjälpt mot det jag har. Jag har redan köpt om denna men vill även testat deras Colour Mate för färgat hår (följer du mig bara här kanske inte inte visste det, men jag har färgat håret rött).
 
The Body Shop - Vitamine E Nourishing Night Cream
Väldigt bra nattkräm för torr hud. Den är väldigt tjock i konsistensen vilket jag gillar. Den är dock ganska dyr (175 kr för 50ml) men jag tycker att det är värt det. Jag har redan köpt om denna eftersom jag tycker om den så mycket. Finns på The Body Shop och utvalde Åhléns.
Jag blev inte så jätte imponerad utav Augustis Glossybox. Just bara eftersom jag bara kommer att använda shower gelen och eyelinern. CC creamen från L'oréal gav jag till min mamma eftersom jag behöver mer täckning än vad en CC cream ger och den var alldeles för mörk för mig. Nagellacket har jättedålig kvalité samt färgen är rätt ful också och shampoot är ett mjäll shampoo och jag har inte mjäll så den tänker jag ge till min pappa. Passar dessa till sig så är det väl en bra box antar jag.