Eftersom det är Eurovision ikväll så tänkte jag dela med min av mina två Eurovision favoriter genom tiderna. Jedward, obviously. Tyckte även om deras bidrag förra året (waterline) men Lipstick var helt klart bäst. Sen Lordi, skönaste bidraget haha, väntar fortfarande på deras come-back.
Idag köpte jag en ny dagkräm för min var slut. Jag valde att testa Garnier Nordic Essentials, får se hur den fungerar.
1. Äga 100 nagellack
2. Äga en Chanel-väska
3. Ha en hund
4. Bo utomlands
5. Åka förstaklass i ett flygplan
6. Åka till Dubai
7. Få barn
8. Tatuera mig
9. Skaffa egna visitkort
10. Ha en walk-in-closet
11. Utbilda mig som make up-artist
 
 
Namn: Frida
Piercingar: Bara i öronen, om det räknas
Tatueringar: Nej
Längd: 1.63
Skostorlek: 37
Hårfärg: Blonde with a hint of green
Fräknar: Nej
Motto: Stay Negative
Kär? Bara i Niall Horan
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, Görtsbo är så jävla trökigt
Tycker du att du är attraktiv? haha, nej
Vilket schampo använder du? Aussie
Vad är du rädd för? ORMAR!
Gillar du berg- och dalbanor? Neeeej

Senaste…

Filmen du hyrde? Det är 2013, come on
Filmen du köpte? Det är 2013, come on
Låten du hörde: Ulrik Munther - 8.45
Låten du laddade ner? Någon från Little Mix tror jag
Personen du ringde? Mamma
Personen som ringde dig? Minns inte, det var så länge sen
TV-program du såg? Jersey Shore
Person du tänkte på? Snooki

Favorit…

Låt: Never Shout Never - On The Brightside
Sak att göra: Fangirla, sova och äta
Sport: ha ha.
Kläder: Discopants!
Film: Morgan Pålsson världsreporter och Hungergames
Bil: Mini Cooper, för det är typ den ända bilen jag vet vad den heter och Volvo V70 men dem är inte speciellt fina.
Serie: Here Comes Honey Boo Boo, om det räknas som en serie.

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Brukar gråta över att Harry Styles är så snygg så ja.
Gråtit över en flicka? Japp
Ljugit för någon? Ja
Varit i slagsmål? Jag är för feg och klen för det.
Blivit arresterad? haha, nej
Träffat någon från internet IRL? Ja

Antal…
Gånger du varit kär? zero
Gånger ditt hjärta brustit? zero
Hjärtan brustet på grund av dig? zero
Tjejer du kysst? zero
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ingen aning

Senaste…

Boken du läste? Catching Fire
Personen du fick e-mail av? Youtube
Personen du fick brev av? Banken eller nått
Personen du fick sms av? Min kusse
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Igår
Saken du köpte? Nagellack, duuh? Eller köpte sminkborttagning idag också men det batalade pappa.
För någon dag sedan började jag lyssna på Bastille för att de var överallt på tumblr, dessutom så nämnde Zoella dem i en favorit-video. Jag tycker hur som helst att de är jättebra. Här lyssnar du på deras låtar. Mina favoritlåtar är Flaws, Sleepsong och Pompeii.
Igår fixade jag nya ombre naglar och jag gillar dem verkligen. Jag tog hjälp av denna videon. Färgerna jag använde var H&M - Temptress, OPI - Suzi & the 7 Düsseldorfs och Essie - Watermelon.
Idag gick jag och Loofa på stan under lunchrasten för att hon skulle köpa lite grejer. Vi var på Lindex och jag hittade detta nagellack som jag köpte för bara 60kr, jag har länge velat haft Essie's Mint Candy Apple men jag tycker inte riktigt om Essies nagellack så jag valde att testa detta från Maybelline eftersom det stod ''Forever Strong, Super Stay 7 days'' dessutom var detta billigare. Värt att testa, Loofa köpte också detta nagellack.
Jag har länge letat efter en fin jeansjacka och för ett tag sedan hittade jag en på Ellos, passade även på att köpa ett par loafers. Idag fick jag hem kläderna och jag tycker verkligen om dem!
Varje jul brukar Estée Lauder göra ett sammarbete med Michael Kors, där de gör olika sminkprodukter från Estée Lauder och lägger det i en sminkväska från Michael Kors. En utav dessa produkter var deras Deluxe Blush Compact med tre utav deras Pure Color Blushes i. Jag har användt denna jättemycket sen jag fick den. Dock tycker jag att denna passar bäst om man har lite färg, så typ på sommaren. Då får man en fin ''qlow'' eftersom rougerna är skimmriga.
 
Färgerna heter (från höger till vänster) Soulful Spice, Brazen Bronze, Lover's Blush.
 
Eftersom denna produkt är limited edition så kan man inte köpa alla tre rouger tillsammans längre men de finns att köpa individuellt. Min favorit är Lover's Blush eftersom den fungerar som rouge och highligther i ett.
Bestämde mig för att inviga H&M i Söderhamn idag för jag behövde lite nya basics, kom även hem med lite annat
Blev även nöjd med denna box. Jag är gillar verkligen läppstiftet eftersom det är en fin sommarfärg, även om den ser väldigt ful ut i tuben (eller vad man nu kallar det) så ser den finare ut på läpparna. Jag är också spänd på att testa body washen eftersom den luktar så gott, en blandning av citron, lime och barrskog. I'll keep you updated på dessa, om jag orkar. he he he
Neutrogena - blackhead eliminating toner
Jag har användt slut på en utav denna igen, eftersom denna produkt redan har varit med i mina empties (läs här), så tänkte inte jag skriva mer om den, eftersom jag tycker lika. I det tidigare inlägget skrev jag att jag skulle testa clearasils toner men den tyckte jag inte om så jag köpte om denna igen.
Clearasil - Gel Wash
Denna har jag användt sen jag var typ tolv år och jag tycker om den, håller min hud under kontroll. Jag använder denna varje dag och tycker som sagt att den fungerar bra. Jag har redan köpt om denna eftersom jag använder den hela tiden.
Smilelab - advance teeth whitening stripes
Dessa fick jag i min glossybox. Detta var bara en test så man fick tre tester i den. Jag tyckte dessa fungerade bra. Jag såg skillnad på mina tänder och tyckte att de blev vitare. Jag kommer nog att köpa den fulla storleken när jag har pengar till det.
Olay - Beauty Fluid
Denna använde jag som både dag och nattkräm och jag tyckte den fungerade bra som dagkräm. Eftersom jag har torrhud så vill jag gärna ha något tjockare under natten. Men som dagkräm fungerade den jättebra. Jag kommer köpa om denna som dagkräm när jag har användt slut på den jag använder just nu.
Gripen - Aceton
Denna har också varit med i empties förut, så det inlägget kan du läsa här
Yves Rocher - Cosmetic Organic Cleanser
Denna fungerade också bra, jag märkte ingen stor skillnad på min hy men huden kändes fräsh efteråt. Denna använde jag de dagarna jag inte använde cleansern från clearasil så den fungerade bra. Kommer nog inte köpa om eftersom man måste beställa yves rocher från nätet och så underbar var den inte.
Revlon - Shiny Top Coat
Som jag skrev i en annan empties så använder jag slut på topplack som om det vore vatten. Denna var från Revlon och jag gillade den inte så mycket. Den gjorde inte naglarna lika shiny som jag ville ha dem, dessutom torkade den ut väldigt snabbt, efter typ en månad så var den jätte gäggig och svår att använda. Denna kommer jag inte köpa om just därför.
Maybelline - The Falsies feather-look
Denna mascara använde jag inte slut på men eftersom den blev gammal så tänker jag kasta den ändå. Den här mascaran fungerade helt okej, lite för ''larvig'' för mig och den får absolut inte ögonfransarna att se ut som några ''falsies''. Kommer inte köpa om denna eftersom jag gärna vill ha långa fransar.