Salvador Dali - Crazy Kiss
Crazy Kiss är en ung och feminin doft som fungerar bra för varje dag. Notera av parfymen hittar du här samt var du kan beställa den. Flaskan är inte speciellt fin enligt mig men den luktar jättegott enligt mig.
 
Juicy Couture - Viva La Juicy La Fleur
Denna parfym luktar väldigt lik den vanliga Viva La Juicy men lite mer blommigt, vilket jag föredrar. Flaskan är superfin enligt mig och detta är även en väldigt bra ''varje dag parfym''. Noterna samt vart du kan beställa parfymen finns här
Juicy Couture - Couture Couture
Denna parfym är väldigt elegant och inte något för er som gillar väldigt söta dofter, men jag gillar den verkligen. Denna är bra för lite mer speciella tillfällen.Flaskan är superfin också, lätt den finaste parfymflaskan jag äger. Parfymens noter finns här.
 
DKNY - Golden Delicious
Denna parfym är också ganska elegant och mer utav en nattparfym. Den luktar väldigt lyxigt och inte specillt sött, vilket jag gillar. Den är också väldigt varm i lukten vilket passar för en elegant parfym tycker jag. Noterna finns här.
LdB - Royal Edition Creamy Lotion
Denna bodylotion har jag haft jättelänge och det har aldrig varit en favorit så jag är jätteglad att jag äntligen lyckades använda upp den så jag kan slänga bort den någon gång. Den åkterfuktar helt okej och den är ganska rinnig i konsistensen vilket jag inte gillar. I överlag så föredrar jag bodybutters framför lotions. Jag skulle inte köpa om denna eftersom jag har tröttnat på den.
Nivea - In-Shower Body Milk
Detta är en bodylotion som används i duschen för att göra det lättare att återfukta kroppen varje dag och det är det verkligen. En jättebra och smidig ''uppfinning'' som jag defenitivt skulle rekomendera. Den återfuktar inte lika bra som en bodylotion eller ett bodybutter men helt okej ändå. Har man inte jättetorr hud skulle jag rekomendera denna. Jag skulle absolut köpa om denna.
Britney Spears - Circus Fantasy Body Souffle
Denna har jag också haft hur länge som helst. Jag gillade den verkligen när jag köpte den och använde denna ofta tillsammans med parfymen. Jag tröttade dock väldigt på lukten och slutade använda den. Helt okej bodylotion som luktar väldigt parfymigt så gillar du inte det så är nog inte denna någon för dig. Jag vet inte om denna fortfarande finns kvar eftersom jag köpte den i en giftbox (vet inte vad det heter på svenska). Skulle inte köpa om den även om den fanns kvar eftersom jag har tröttnat på doften så.
Botanica - Iconic Clay Mask Shine Away
Jag gillade inte denna ansiktsmask eftersom den var för oljighud och eftersom jag har väldigt torr hus (speciellt på vintern) så kändes det som att den torkade ut min hud väldigt mycket. Jag fick denna i en glossybox så det var bara ett test men jag kände ändå att det räkte ganska länge. jag använde den bara två gånger men det var kvar i den när jag slutade använde den eftersom den torkade ut min hud. Hur som helst så kommer jag inte köpa denna i fullstorlek.
ACO - Rich are Foot Cream
Denna fotkräm fick jag också i en glossybox och jag gillade den verkligen. Jag återfuktade bra utan att kännas jättekladdig. Jättebra fotkräm helt enkelt. Jag skulle defentivt köpa om den.
Jag vet att jag är galet sen med detta inlägg men jag har inte haft tid att göra detta inlägg förens nu, med jul och allt sånt där. Men detta var vad jag fick i decembers glossybox i alla fall.
Jag gjorde inget Empties-inlägg för oktober, bara för att jag hade ingenting att visa upp, jag använda bara upp en sak och det kände lite onödigt att göra ett helt inlägg om bara en produkt. I november så använde jag upp lite mer så jag gör ett inlägg nu istället.
Wella - Heat & Shine
Detta är ett värmeskydd som även ska ge glans, vilket jag tycker att den gör. Håret får glans utan att det ser fettigt ut vilket jag tycker är jättebra eftersom mitt hår kan behöva lite extra glans ibland. Jag skulle köpa om denna dock vet jag att jag kommer att få ett annat värmeskydd i julklapp, men efter det så kanske jag köper om denna. Jag gillade den i alla fall.
Aussie - 3 Minute Miracle Colour Mate
Surprise! Tänk att jag har användt slut på denna den här månaden också. Jag gillar som sagt denna, dock så märker jag inte att den gör något speciellt för färgat hår eftersom mitt hår tappar färgen lika snabbt, dock gör den håret mjukt och lent och är ett jättebra balsam/inpackning.
Seche Vite Topcaot
Detta är den bästa topplacket som har användt. Det torkar snabbt och naglarna ser ut som gelénaglar efter vilket är precis vad jag har letat efter. Dock så tycker inte jag att detta topplack gör så att nagellacket håller längre, nästan tvärtom, men eftersom jag byter nagellack så ofta så spelar det inte någon roll för mig, men letar du efter ett topplack som får nagellacket att hålla längre så skulle jag nog inte rekommendera detta. Dock är detta topplack rätt dyrt, det kostar 129:- men jag kan betala det eftersom jag gillar resultatet så pass mycket.
Weleda - Millet Nourishing Shampoo
Detta test fick jag i min glossybox och jag kan inte säga att jag är speciellt imponerad eftersom testet var så pass litet så man hinner inte märka något resultat. Jag kommer inte att köpa om det eftersom att jag inte tycker att det var något speciellt.
Maybelline - Illegeal Length Mascara
Denna mascara har jag pratat om förut och jag nämde även då att jag inte var speciellt imponerad. Den är inte hemskt men den är inte heller bra, den är bara mitt i mellan och jag (och alla andra) vill ju ha en jättebra mascara och jag kan inte påstå att denna är jättebra, så jag kommer inte köpa om denna.
L'OCCITANE - Amande Shower Oil
Jag fick även denna i en Glossybox och den var väl helt okej. Det är en dusch olja, vilket ska rengöra och återfukta huden på samma gång, vilket det gör, dock tycker jag att en vanlig duschgel och bodylotion fungerar lika bra eftersom jag ändå måste ha bodylotion efter jag har användt denna dusch olja. Den var rolig att testa men jag skulle inte köpa om den.
Köpte dessa skor för någon dag sedan och jag gillar dem verkligen! De finns på Eurosko om du är intresserad.
 
Förlåt för att detta är lite sent, jag har haft mycket i skolan (och har fortfarande det), sen så har jag inte riktigt haft något att blogga om heller, ska försöka att bli bättre, I promise. Här är min glossybox i alla fall.