Urban Decay är ett märke som nyss började säljas på Kicks webbshop och vissa butiker. Detta märke är mest känd för sina Naked paletter. Personligen så föredrar jag matta ögonskuggor över skimmriga och kände då att deras Naked Basics paletter tilltalade mig mer. Det finns just nu två verisioner utav dessa paletter och jag beställde hem båda två. I detta inlägg så tänkte jag jämföra de båda.
Skuggorna i den första Naked Basics paletten drar lite mer i de kalla tonerna. Denna palett innehåller även en mattsvart skugga, något som är ett plus för mig eftersom jag ofta fransmarkerar med en mattsvart ögonskugga. Alla dessa skuggor är väldigt vardagliga, pigmenterade och enkla att bära, dock så är konsistensen ganska smulig och de ramlar lätt ner skugga under ögat när man applicerar dessa. Så jag tycker absolut att det finns bättre ögonskuggor på marknaden, men dessa är väldigt fina.
Skuggorna i Naked Basics 2 drar lite mer åt de varma tonerna, något som jag personligen tycker passar mina blåa ögon bättre. Formulan på dessa är densamma, de är pigmenterade men lite smuliga. Annars så innehåller denna palett mer mörka skuggor, vilket är något som jag gillar, eftersom jag gillar att ha en lite mörkare skugga, såsom Frisk eller Cover över hela ögonlocket till varje dag. 
 
Jag gillar både dessa paletter, dock så föredrar jag nog Naked Basics 2, just för att de färgerna tilltalar mig mest. Dock så är det ingen jätteskillnad mellan de två paletterna så det är aboslut inget måste att köpa båda, eftersom de är väldigt lik varandra.
 
Jag bär alltid med mig en liten necessär där jag har olika skönhetsartiklar jag anser är nödvändiga. Detta är vad jag bär med mig och lite tips på vad jag tycker är viktigt.
1. Jag bär alltid med mig någon sorts vårservetter, just nu har jag några desinfektionsservetter som dödar bakierer. Alltid bra om man när är ute på.
2. Jag har även alltid med mig det läppglans/läppstift jag har på mig, för att kunna bättra på under dagen.
3. Ett läppbalsam är även alltid bra att ha med sig, speciellt på vintern när läpparna brukar kunna bli torra.
4. En liten tub med tandkräm kan även det vara bra för att bättre på andedräkten under dagen, måste då medge att jag, nästintill, aldrig använder detta, bär dock med mig den utifall.
5. En handkräm är även något som jag tycker är viktigt, speciellt under vinterhalvåret.
6. Ett parfymprov för att slippa släpa på en stor parfymflaska, men ändå ha valet att spraya på lite extra parfym under dagen.
7. Topps kommer alltid till användning.
8. En nagelfil är även bra att ta med sig, för att fila naglar som kanske har gått av under dagen.
9. Hårdsnoddar är även det alltid något som kommer till användning.
10. En minispegel kan även det vara bra, för att kolla sminket eller håret när en spegel inte är till hands. 
 
 
Detta är en krämskugga ifrån Max Factor i färgen Bronze. Denna skugga är väldigt krämig i konsistensen och är enkel att blanda ut. Färgen blir väldigt fin och man kan även bygga upp intensitenten på skuggan. En bra bas för andra skuggor men fungerar även fint ensam. Detta är en skugga som jag använder väldigt ofta och skulle rekommendera till dem som är lite lat när det kommer till ögonmaken och vill ha något som går väldigt snabbt, men ändå ser fint ut. Dessa kostar 119 kr och finns att köpa här
 
Yves Rocher - Jardins du Monde Soft Shower Cream
Detta var en duschgel som doftade bomull, en utav mina favoritdofter. Jag gillade denna just eftersom den doftade väldigt gott, annars så märker inte jag sällan någon större skillnad på duschgel eftersom alla gör samma sak. Denna var bra hur som helst, dock så brukar jag sällan köpa om duschgels.
ReArome - Kallpressad Arganolja
Detta är en olja som kan användas till lite allt möjligt, personligen så använder jag det i ansiktet när jag ska gå och lägga mig, men också i håret som hårolja. Jag har skrivit en inlägg dedikerat till denna olja som du kan läsa här om vill veta mer. Jag älskar hur som helst arganolja och tycker att det fungerar prima för mig och skulle aboslut köpa om det. 
Basiron - Aknegel
Detta är en salva som används för att behandla akne och jag tycker att denna faktiskt hjälper, till skillnad ifrån många andra. Denna är dock väldigt stark och kan torka ut huden och bleka sängkläder så har man väldigt känslig eller torr hud så ska man nog vara försiktig. Men för mig så fungerar denna jättebra och har verkligen hjälpt mig med min akne och därför så ska jag också köpa om den!
Benefit - It's Potent! Eye Cream
Detta var ett test på en ögonkräm ifrån Benefit. Jag märker sällan några större skillnader mellan olika ögonkrämer. Denna fungerade dock ganska bra, återfuktade mitt ögonområde utan några problem. Denna ögonkräm är dock ganska dyr, vilket också resulterar i att jag inte kommer att köpa om denna, just för att den inte gjorde något speciellt.
Biotherm - Liquid Glow Skin-Best
Detta är bara ett test på ett serum ifrån Biotherm. Det fanns bara produkt i denna för tre dagar, så jag hann inte riktigt märka någon större skillnad, dock så kändes den väldigt skön på huden och ger ett fint glow. Skulle absolut kunna tänka mig att köpa denna i full storlek. 
 
På mitt nattduksbord så har jag en liten burk där jag har lite skönhetsprdukter som jag använder innan jag går tills sängs. Jag brukar oftast ha ett nagellack där, för att bättra på nagellacket till nästa dag. Sedan har jag även handkräm, nagelbandsolja, Helosann, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, som jag använder som läppbalsam, några huvudvärstabletter och ett par hörlurar. Sedan så har jag även en kopp med vatten (som jag såklart byter varje kväll) utifall jag blir törstig under natten och slipper kliva upp, höjden av lathet. 
 
Månadens tema på GlossyBox var "Shades of Love"
Royal Apothic - Tinties Lip Butter, Pink (Orginalprodukt: 140kr)
Läppbalmsam i en fräsch rosa färg som återfuktar dina läppar och gör dem mjuka. Innehåller arganolja, druvkärneolja, sötmandelolja och sheasmör och kommer i en supersöt vintageinspirerad förpackning.
Nicka K - Colorluxe Powder Blush (Orginalprodukt: 99 kr)
Glamouröst rouge i löspuderform som adderar en rosig fräschör till din makeup. Komlepp med en powderpuff-applikator och liten spegel är det enkelt att applicera oavsett och vart du är.
The Body Shop - Body Butter, Fuji Green Tea (Orginalprodukt: 185 kr/200 ml)
Att grönt te är fylld med antioxidanter är ingen nyhet. The Body Shop har anammat den kunskapet och skapat Fuji Green Tea, deras första serie med innehåll av gröna tebland handplockade i Japan
Plackers - Plackers Grip (Orginalprodukt: 45 kr/35st)
Visa kärlek mot dig själv och din omgivining med ett vackert leende! Med denna tandtrådsbygel rengör du enkelt och bekvämt mellan tänderna och får en extra pussvänlig mun.
Marsk - Mineral Eye Shadow, 50 Shades
Skapa en snygg sotning i gråa nyanser med denna högpigmenterade och 100 procent naturliga mineralögonskugga. Inspirerad av filmen Fifty Shades of Grey.