I fredags köpte jag ett nytt nagellack som heter ''When Moneys Fly!'' från OPI (The Wizard of Oz-kollektionen), testade det med ''Teal the Cows Come Home'', också från OPI, tyckte det blev ganska fint tillsammans.
Det finns inget som kan beskriva min kärlek till torrschampoo, lätt den bästa uppfinningen. Jag tvättar bara håret tre gånger i veckan så därför behöver jag torrschampo för att inte mitt hår ska se fett ut. Mina favoriter är såklart Batiste, jag har inte testat något annat mer än Proffs, vilket jag inte tyckte om. Batiste är i alla fall jättebra, så ska du köpa torrschampo så köp det. Batiste finns att köpa på b.la. Kicks och Åhléns för 70-80 kr, beror på vilken du köper.
 
1. Tumblr det är väl ingen nyhet att jag är den största tumblr-horan någonsin
2. Rosa läppar jättefint till våran och sommaren och tänderna ser mycket vitare ut
3. Mina vita platåskor behöver väl ingen förklaring, alla fattar väl att de är jättefina ändå
4. One Direction duuh?
5. Grillat bästa med våran
6. Min elcykel (fick föresten ett sadelskydd eller vad det nu heter av itrim igår, de gav bort dem gratis för att uppmuntra folk att cykla istället för att typ ta bussen eller åka bil, itrim märkte visst inte att jag hade elcykel, som den lata jäveln jag är)
7. Uppsatt hår synd att jag ser ut som en kille med smink när jag har uppsatt hår
8. Värmländska finaste dialekten
9. Wild Kids 2007 
10. Åhlens bästa affären, hade flyttat dit om jag fick

Invigde de nya lyxshake-smakerna med Hanna och Frida-Li

Hittade denna lista på tumblr och den beskriver den perfekta pojkvännen

Gillar verkligen nagellacket jag köpte för någon dag sedan, nya favoriten ♥
För ett tag sedan vann jag en tävling med IsaDora och Eurovision, priset var att man fick välja ut tre produkter från IsaDora så fick man det hemskickat, mina priser kom idag och på bilden ser ni vad jag valde.
För någon dag sedan så visade jag ju OPI's nagellack i Hot & Spicy. Jag drog på ett glittrigt lack ovanpå det efteråt och tyckte det blev jättefint! Glitterlacket är Rainbow Connection från OPI.
Vi slutade tidigare idag efter skolan så jag gick in till min favoritaffär medan jag väntade på att min buss skulle gå, fick med mig en primer och ett nagellack som heter Butler Please, what a fancy name.
 När jag använde det här nagellacket för första gången tyckte jag det var jättefult eftersom det är oranget och jag är så blek och passar inte i oranget, dock gillar jag detta nu. Jag har börjat gilla mer starka färger på nagellack nu, innan gillade jag bara typ mörka blåa och lila. Ska börja köpa mer starka färger på nagellack nu tror jag, för att runda av lite.
För ett tag sedan köpte jag denna mascara från Loréal. Jag tycker att den fungerar helt okej. Jag gillar att den inte klumpar samt att det är lätt att applicera mascara på nedre fransarna också med borsten. Dock så ser ju inte fransarna ut som ''false lashes'', den ger alltså inte så mycket längd men jag tycker ändå att mascaran är värd de 170kr som den kostar. Finns att köpa på  Åhléns, Kicks och alla andra ställen som säljer Loréal. Har du redan långa ögonfransar (som inte jag har) så passar nog denna mascara jättebra.
När jag fyllde år så fick jag en årsprenumeration på Glossybox och idag fick jag min första box, detta är vad som fanns i den
 
Tyckte detta var en jättebra box och jag bled nöjd med allt och jag vet att jag kommer att få användning utav alla produkter.
Body America - Body butter
Jag tyckte att detta body butter var helt okej. Det luktade som Ben&Jerry glassen Strawberry Cheescake så det var ju ett plus. Återfuktade bra till min torra hud, dock tog det ganska lång tid innan den ''sjönk'' in i huden. Skulle definitivt köpa om denna.
 
Björk & Berries - Wild Strawberry Body Lotion
Luktar gott i flaskan men mindre gott på huden, har även tröttnat på denna doft efter att ha användt samma body lotion i typ två år. Men den fungerar helt utmärkt men skulle nog inte köpa om den igen eftersom jag har användt den så länge.
 
Aussie - Take the Heat 3 Minute Miracle deep treatment
Jag använde detta om ett balsam och jag tyckte verkligen om den. Dock fick jag ganska fett hår uppe på huvudet så jag använde den bara i längderna och topparna utav håret och då fungerade det bra. Vet inte riktigt om det skyddade mot värme men det hoppas jag. Jag har köpt om detta fast ett för frissigt hår som jag gillar mer. Fin sne bild jag tog föresten.
 
Nivea - Waterproof Eye Make-up Remover
Fungerade bra, men inte för vattenfast smink, vilket inte gör mig så mycket eftersom jag sällan använder vattenfast, men annars så fungerar den bra och jag kommer kanske köpa om den, vet inte ännu.
 
phc - Heat Protection Styling Spray
Vet inte riktigt om denna skyddar håret mot värme eftersom mitt hår fortfarande är slitet. Den luktade typ citrus men håret började inte lutka av den. Jag gillade inte denna eftersom håret kändes väldigt skitigt och äckligt när jag använde denna och jag kommer därför inte köpa om den.
 
Montagne Jeunesse - White Chocolate Ultra Deep Cleansing Masque
Denna mask rengjorde min hud jättebra och huden kändes fräsh efteråt, dock gillar inte jag när ansiktsmasker luktar typ choklad eller kola eller något, tycker det känns som att jag har mat i ansiktet, men den kändes bra på huden i alla fall vilket var bra för de 15 kr jag betalade för den.
 
Deborah Milano - 24 ORE Absolute Volume Mascara
Denna är egentligen inte slut men den har blivit gammal så jag tänker kasta den ändå. Gillade inte denna alls eftersom den klumpade så jävligt. Hatar denna mascara och jag kommer aldrig köpa om den (förlåt mormor och morfar som köpte den till mig)
 
Estée Lauder - Sumpotuous Extreme
Denna är inte heller slut men den är gammal så jag tänker kasta denna med. Denna gillade jag. Gav bra volym och längd på mina fransar, lätt att använda även fast borsten var gigantisk. Detta är en mini och jag hade absolut köpt om den stora om det inte var för priset. Jag är en fattig student och har inte råd att lägga nästan 400 kr på en mascara. Vinner jag på triss så kommer jag köpa om den.
 
 
 
Torsbergsskolan tänkte ju inte till när de valde att köpa in datorer med webcam till eleverna.
Jag planerade på att skriva klart mina uppsatser idag, men jag har sammanlagt skrivit typ fyra meningar, resten utav tiden så har jag låtsas vart med i en musikvideo i camen. Payback för att jag har suttit och haft kändis-quiz de senaste lektionerna. Kan du trolla bort mina koncentrationssvårigheter så hör av dig, jag är villig att betala.