Jag tänkte bara tipsa om denna hud lotion ifrån ACO. En väldigt basic lotion men är ganska tunn i konsistensen, dock så är den väldigt återfuktande ändå, vilket är perfekt nu till vintern. Denna lotion har inte någon speciell lukt, vilket jag faktiskt gillar, eftersom det inte klashar med någon speciell parfym. Denna lotion har hjälpt min vintertorra hud och är en produkt jag absolut skulle rekommendera! Eftersom det är ACO så är den också väldigt skonsam mot känslig hud, vilket också är ett plus!
Jag bestämde mig för att lägga en beställning ifrån KICKS, då min MAC Pro Longwear Concealer började ta slut. Men jag passade, såklart, även på att klicka hem lite annat också.
Ögonskuggan är i färgen Cranberry och läppennan i färgen Soar, den exakta färgen som Kylie Jenner använder!
Lacket är Essie's - Eternal Optimist, som jag visade för någon dag sedan, en perfekt nude-färg!
 
Jag har länge velat testa Anastasias Dipbrow Pomade. De flesta vet nog redan vad detta är, men jag tänkte dra det kort ändå. Detta är en krämprodukt som man använder till för att fylla i ögonbrynen med, den sägs vara väldigt vattenfast och att den ska sitta som berg, vilket verkar helt kanon! Färgen jag besällde i är Taupe. 
 
Denna foundation är en utav de bästa foudations jag användt. Den har en medel täckning och håller väldigt bra. Det finns även många många olika färger i denna som alltid är ett plus. Denna foundation är helt enkelt jättebra och en foundation jag tror skulle passa alla. Den är varken matt eller "glowy", utan bara något mitt i mellan, vilket jag gillar, eftersom man själv får bestämma vad man är ute efter. En utav mina favoriter just nu helt enkelt! Den kostar 169:- och finns att köpa på alla ställen där L'ORÈAL säljs men direktlänk finns här.
Denna primer kommer ifrån Lumeme och ska användas för att få ögonskuggor att bli mer pigmenterade och hålla längre. Jag anser att denna primer gör så att ögonskuggorna blir mer pigmenterade, dock så håller inte ögonskuggorna lika länge som andra primers som jag har testat. Men har man inte problem med att ögonskuggorna börjar creasa så är denna bra, eftersom skuggorna blir mer pigmentade. Jag personligen har ofta problem med att mina skuggor börjar att creasa efter några timmar, därför så föredrar jag ofta något med lite mer hållbarhet, till exempel Too Faced Shadow Insurance. Men denna är ändå värd pengarna, eftersom den är väldigt billig, men ändå gör skillnad så tycker jag definitivt att den är värd priset, speciellt om du inte har stora problem med oljiga ögonlock.
 
Jag har länge letat efter ett nagellack som var rosa, fast lite mer åt det beiga hållet. Igår så hittade jag Essie's lack i Eternal Optimist, lite för rosa än den färg jag var ute efter, men ändå väldigt fint.
Denna mascara säger att den ska ge mycket volym, vilken den också gör, så gillar du mycket volym på dina fransar så är den väldigt bra. Den ger också mycket längd, vilket man kan se på bilden, vilket jag personligen gillar mer. Dock så gillar jag när mina fransar är ganska klumpiga, just för att det oftast passar med de ögonsminkingar som jag har. Detta är inte denna mascara speciellt bra på, utan om man försöker "klumpa till" fransarna så blir de endast spretiga. Så jag kan förstå att många gillar denna mascara, dock så är den inget för mig. 
Detta är en palett som har fått rätt så mycket hype över nätet och jag kan förstå varför. Denna palett är väldigt vardaglig och passar till allt. Paletten är även väldigt matt, vilket jag personligen gillar mer, då jag anser att matta ögonskuggor är användsbarast. Dock så är dessa skuggor lite pudriga, men väldigt enkla att blanda ut, vilket alltid är ett plus. De är också pigmenterade för att vara matta ögonskuggor. Denna palett är något som jag tror att alla kommer att gilla och få användning utav av. Jag gillar verkligen denna palett och tror att många andra också skulle göra det, sen är det ju alltid positivt att den är billig också!