Long Lasting Make Up

0kommentarer

Under sommaren så vill många ofta ha smink som håller lite längre eftersom man svettas oftare, är utomhus mer osv osv. Detta är hur som helst de produkter jag använder när jag vill att mitt smink ska hålla lite längre.
 
1. En setting spray. Denna kommer Urban Decay och är designad för att göra så att sminket håller längre, vilket verkligen fungerar. Ett måste för mig under sommaren.
 
2. En ögonskuggsprimer är också ett måste för att få ögonskuggan att hålla. Jag vet att många väljer att ha mindre smink på sommaren men om man ändå skulle vilja ha lite ögonskugga så är det bra med en ögonskuggsprimer för att få skuggorna att hålla hela dagen.
 
3. Matta läppstift är både jättesnyggt men har också en jättebra hållbarhet, speciellt dem ifrån MAC. Med matta läppstift så behöver man oftast bara applicera det en gång på morgonen så håller färgen mesta dels utav dagen.
 
4. Läppennor är också ett bra tips för att få läppstiftet att hålla hela dagen. Det är en bra bas som gör att läpprodukter som appliceras ovanpå inte "glider av" lika lätt och på så sätt så håller även läppkombinationen längre.
 
5. En krämögonskugga är, lika som en primer, en bra bas för att få ögonskuggor att fastna. Eftersom det är en kräm så fastnar puderskuggor ovanpå och gör så att de håller längre, eftersom de "klibbar fast" emot krämögonskuggan.
 
6. En färgad bryngel gör också att tidigare produkter i ögonbrynen håller längre eftersom det fungerar som ett klister. Men det kan även användas som färg till ögonbrynen fär dem som inte gillar lika mycket smink på sommaren. 
 
7. Puder är en typsik produkt som används för att försegla basen och göra så det håller längre, men även för att matta ner ett ansikte som har blivit lite oljigt, vilket ofta kan hända på sommaren. 
 
8. Detta är Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade, vilket är en kräm som används för att fylla i ögonbrynen. Denna produkt är vattenfast vilket betyder att den är jättebra på sommaren eftersom ögonbrynen kommer att se perfekta båda i varmt väder och i regn. 

Kommentera

Publiceras ej