Empties #12 (februari)

0kommentarer

Neutrogena - Oil-free Make-Up Remover
Denna fick jag i julklapp och har användt den sedan dess och den fungerar helt okej. Det är ingen mirakel produkt, jag är inte heller speciellt petig när det kommer till sminkborttagning eftersom jag inte använder vattenfastsmik. Denna var hur som helst bra och jag skulle absolut kunna köpa om den igen.
System Professional - Repair Mask
En bra hårinpackning som gjorde håret mjukt. Det var ingen större skillnad mellan denna och balsamet som jag visade i förra månadens empties. Helt okej i alla fall men jag har balsam och inpackningar som jag gillar bättre.
Revlon - Equave Leave In Conditioner
Helt okej produkt. Inte denna är heller någon mirakelprodukt utan bara en "meh-produkt", men gör jobbet men är inte amazing. Jag brukar inte heller märka någon större skillnad på leave in conditioners, det kan bero på att jag har kort hår och det tovas inte speciellt mycket.
Batiste - Dry Shampoo Floral & Flirty Blush
Detta torrshampo älskar jag och har köpt om många gånger. Jag tycker dock att batsite är lite hit&miss. Vissa utav deras torrshampon är grymma (som denna till exempel) och vissa är inte alls bra (XXL volume och de som specialiserar sig på vissa hårfärger till exempel). Denna gillar jag eftersom det håller håret fräsht längre och håret känns inte äckligt utav det. Jag testar just nu Fruity & Cheeky Cherry som jag tycker är lika bra som denna.
Oriflame Beauty - Wonder Lash Mascara
En bra mascara som är grym på att separera fransarna. Den ger inte speciellt mycket längd eller volym men det är en jättebra vardagsmascara. Jag skulle absolut köpa om denna, dock så har jag redan andra mascaror som jag vill använda slut på innan jag köper om någon. 

Kommentera

Publiceras ej