My favorite beauty gurus

0kommentarer

 
Pixiwoo drivs av systrarna Sam och Nic Chapman. De båda är utbildade make-up artister och de är verkligen jätteduktiga. De har mycket variation på det dem gör och det gillar jag. De gör jättefina tutorials, både naturella och mer dramatiska.
 
 
 
Tanya Burr har jag visat innan men hon är jätteduktig. Också utbildad make-up artist, samt svägerska (eller något liknande) till pixiwoo. Hon gör oftast ganska naturliga sminkningar som är lätta att använda.
 
 
Zoe gör inga tutorials, dock gör hon många andra skönhetsrelaterade videos, hon gör många andra videos också där hon pratar om lite allt möjligt. Hon är i alla fall rolig och lätt att kolla på, supersöt tjej som jag aldrig tröttnar på.
 
 
Louise gör, lika som Zoella, videos om lite allt möjligt med mest skönhetsrelaterade videos. Louise har en dotter så hon gör även många videos om typ ''mamma-saker''. Hon är rolig att kolla på och tipsar om bra saker.
 
 
Estée gör mest sminkvideos, även lite tutorials. Hon är väldigt rolig och bryr sig inte så mycket om vad man ''ska'' göra utan hon gör mer som det passar henne, vilket jag tycker gör hennes videos mer intressanta än många andra beauty gurus. Lätt och rolig att kolla på.

Kommentera

Publiceras ej